Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί καθυστερεί η νέα ηλεκτρική Porsche Macan;

Ελλάδα 15:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί καθυστερεί η νέα ηλεκτρική Porsche Macan;

ΝΕΑ

Γιατί καθυστερεί η νέα ηλεκτρική Porsche Macan;

ΝΕΑ

Η Porsche διέψευσε πως η νέα ηλεκτρική Macan θα είναι έτοιμη μέσα στο νέο έτος, προτρέποντας τους φίλους του μοντέλου να περιμένουν έως το 2024.

Advertisement
Advertisement

Οι αναφορές που ήθελαν την Porsche να παρουσιάζει τη νέα ηλεκτρική Macan μέσα στο 2023, αποδείχτηκαν ανακριβείς.

Μέσα στο καλοκαίρι είχε κυκλοφορήσει το χρονοδιάγραμμα της παρουσίασης των νέων μοντέλων από την Porsche και σε εκείνο, η ηλεκτρική Macan εμφανιζόταν ως μοντέλο που θα κάνει ντεμπούτο το 2023. Το μοντέλο που μοιράζεται την ίδια αρχιτεκτονική με το Audi Q6 e-tron, θα μπορούσε να είναι όντως έτοιμο μέσα στο 2023, αν το τμήμα CARIAD του Ομίλου VW δεν αντιμετώπιζε προβλήματα με την εξέλιξη του απαραίτητου λογισμικού.

Advertisement
Advertisement

Για το λόγο αυτό, η Porsche επιβεβαίωσε την καθυστέρηση στο ενημερωτικό δελτίο που αφορά τους μετόχους της εταιρείας, όπου σημειώνει πως οι παραδόσεις των πρώτων ηλεκτρικών Macan προγραμματίζονται για το 2024. Η ηλεκτρική Macan θα είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα παραγωγής που θα χρησιμοποιεί την Premium Platform Electric (PPE) που αναπτύχθηκε από κοινού από την Audi και την Porsche. Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί ένα παρόμοιο με της Taycan ηλεκτρικό σύστημα 800 volt, το οποίο θα εμφανίζει βελτιώσεις στην αυτονομία και την ταχύτητα της DC φόρτισης (έως 270 kW).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Porsche: Γιορτάζει τα 50 χρόνια της 911 Carrera RS 2.7
H super ασφαλής Porsche Cayenne
Audi: Νέα εποχή συνδεσιμότητας και online υπηρεσιών