Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κερδοφόρα δεσμεύεται να παραμείνει η Toyota!

Ελλάδα 8:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κερδοφόρα δεσμεύεται να παραμείνει η Toyota!

ΝΕΑ

Κερδοφόρα δεσμεύεται να παραμείνει η Toyota!

ΝΕΑ

Η εταιρεία χαλαρώνει τις προθεσμίες αποπληρωμής των δανείων ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της.

Advertisement
Advertisement

Κερδοφόρα θα παραμείνει η Toyota παρά την πανδημία του κορωνοϊού εκτίμησε ο διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας Akio Toyoda κατά την διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των μετόχων της εταιρείας η οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ομίλου στη Nagoya της Ιαπωνίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν περίπου 370 μέτοχοι καθώς η ιαπωνική εταιρεία τους είχε παρακαλέσει να μην παρευρεθούν εξαιτίας του κορωνοϊού και αποτέλεσε την γρηγορότερη ετήσια συνεδρίαση των μετόχων εδώ και 20 χρόνια καθώς δεν διήρκεσε ούτε μιάμιση ώρα.

Advertisement
Advertisement

Ο CEO της ιαπωνικής εταιρείας ανέφερε ότι: «Εάν δεν κερδίσουμε, δεν θα είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε αυτήν τη βιομηχανία και τη χώρα. Σήμερα είμαστε διαφορετικοί από αυτό που ήμασταν κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.»

Ο επικεφαλής πωλήσεων της Toyota στην Ιαπωνία, Yasuhiko Sato, είπε ότι η εταιρεία χαλαρώνει τις προθεσμίες αποπληρωμής των δανείων και προσφέρει μεταχειρισμένα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα αντί για καινούργια στο πλαίσιο των προσπαθειών να βοηθήσει τους πελάτες της.

Σύμφωνα με τον Mitsuru Kawai, επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού της Toyota, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ιαπωνίας δεν έχει σκοπό να αλλάξει το πλάνο της για την παραγωγή 3 εκατ. αυτοκινήτων ετησίως στη χώρα, παρότι η εταιρεία είχε κλείσει ορισμένα εγχώρια εργοστάσια της από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο.

Advertisement

Η Toyota προειδοποίησε ότι τα κέρδη θα μειωθούν κατά 80%, φτάνοντας το χαμηλότερο σημείο των τελευταίων εννέα ετών, ενώ τα λειτουργικά κέρδη θα φτάσουν τα 500 δισεκατομμύρια γιεν (€4,14 δισεκατομμύρια), για το οικονομικό έτος που ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2021.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Ιδού το άρθρο για τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας! – Επιβεβαίωση Newsauto

Ελλάδα: Χιλιάδες ρυπογόνα μεταχειρισμένα μπήκαν στην Ελλάδα τον Μάιο

Ποιοι και πως θα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης!

Advertisement