Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και τι δεν έχει η λίστα με τα αξεσουάρ του Ford Bronco!

Ελλάδα 18:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και τι δεν έχει η λίστα με τα αξεσουάρ του Ford Bronco!

ΝΕΑ

Και τι δεν έχει η λίστα με τα αξεσουάρ του Ford Bronco!

ΝΕΑ

Η λίστα με τα αξεσουάρ του νέου Bronco περιλαμβάνει εκατοντάδες είδη που μπορεί να επιλέξει κανείς για να κάνει πιο «δικό του» το πολυαναμενόμενο μοντέλο της Ford.

Advertisement
Advertisement

Από μαλακή οροφή διαφόρων χρωματισμών, έως σωληνωτές κατασκευές που αντικαθιστούν τις πόρτες, η λίστα των έξτρα της Ford για το Bronco είναι πραγματικά μεγάλη.

Η Ford το είχε ανακοινώσει πως η λίστα με τα αξεσουάρ για το νέο Bronco θα είναι μεγάλη αλλά εν τέλει, ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις από τους φίλου του μοντέλου αλλά και του γενικότερου lifestyle που συνοδεύει τα αυτοκίνητα του είδους. Στο Bronco6G αναρτήθηκε μια μακρά λίστα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης της τιμολόγησης για πολλά από τα είδη που η Ford προσφέρει για το μοντέλο. Η λίστα είναι τεράστια καθώς εκτείνεται σε πέντε σελίδες και περιλαμβάνει λίγο από τα πάντα αλλά εμείς θα δούμε λίγα από αυτά που πραγματικά ξεχωρίζουν ως ασυνήθιστα σε λίστες αξεσουάρ από την ίδια την εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Οι ιδιοκτήτες του νέου Ford Bronco μπορούν να αγοράζουν σωληνοειδείς πόρτες με κόστος από 840 έως 1.350 δολάρια, ράγες οροφής με 595 δολάρια και μια ποικιλία από ελαστικά καλύμματα για τον εφεδρικό τροχό μόνο με 80 δολάρια. Κατά τα άλλα, όσοι επιθυμούν μεγαλύτερα πρόσθετα πάνω από τους τροχούς στα φτερά του αυτοκινήτου, υπάρχει μια ποικιλία επιλογών με τιμές που κυμαίνονται από τα 489 έως τα 699 δολάρια. Φυσικά και στη λίστα περιλαμβάνεται «εργάτης» για το μπροστινό προφυλακτήρα, καθώς και σχάρες για ότι μπορεί να μεταφέρει κανείς: από ποδήλατα και μπαγκαζιέρες, έως πέδιλα του σκι και σανίδες για snowboard αλλά και καλάμια ψαρέματος. Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν επίσης να αγοράζουν κάμερες για τα παμπρίζ εμπρός και πίσω, ιμάντες σκύλου και μπάρες ήχου JBL, ενώ δεν λείπουν και στοιχεία όπως το φορητό ψυγείο/καταψύκτης, ένα κουτί- «θησαυροφυλάκιο» για τα πολύτιμα είδη που είναι «ενσωματωμένο» στο πλαίσιο. Αν μη τι άλλο, η Ford έχει πετύχει να κρατάει το ενδιαφέρον του κοινού (και το δικό μας) αμείωτο για το νέο της SUV μοντέλο.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Νέο Ford Bronco: Αλύγιστο! (VIDEO)

Στην παραγωγή και πάλι το εμβληματικό Escort MK2

Advertisement

To Ford Mondeo επιστρέφει ως crossover