Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χάος στα hypercars! Η αλβανική Arrera ετοιμάζει και άλλο υπερ-αυτοκίνητο

Ελλάδα 2:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χάος στα hypercars! Η αλβανική Arrera ετοιμάζει και άλλο υπερ-αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Χάος στα hypercars! Η αλβανική Arrera ετοιμάζει και άλλο υπερ-αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Η Arrera Automobili ξεκινάει τη δημιουργία και δεύτερου supercar χωρίς να την επηρεάζει το ότι δεν έχει καν ολοκληρωθεί το πρώτο.

Advertisement
Advertisement

Πριν από τρία χρόνια η Arrera Automobili από την Αλβανία αποκάλυψε τα σχέδιά της για κατασκευή ενός supercar. Το αυτοκίνητο εκείνη την εποχή ονομάστηκε Illyrian Pure Sport και παρουσιάστηκε μόνο σε ψηφιακή μορφή. Από τότε δεν είχαμε κάποια εξέλιξη για το θέμα, δεν είχαμε κάποια εξέλιξη και πολλοί πίστεψαν ότι όλα αυτά ήταν απλά ένα φιλόδοξο project κάποιου ανθρώπου με μεγάλη φαντασία.

Ας αφήσουμε όμως εκείνο το project στην άκρη και ας ασχοληθούμε με το καινούριο supercar-φάντασμα που ετοιμάζουν οι Αλβανοί της Arrera Automobili. Πρόκειται για το Track Street Extreme, το οποίο για μια ακόμα φορά βλέπουμε σε σχέδιο χωρίς καμία άλλη πληροφορία. Το όνομα παραπέμπει σε ένα αυτοκίνητο επιδόσεων το οποίο θα είναι στημένο για χρήση πίστας, αλλά θα μπορεί να κινηθεί και σε δημόσιους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι φιλόδοξοι άνθρωποι της Arrera έχουν ανακοινώσει ότι το πρώτο ολοκληρωμένο μοντέλο TSX θα παρουσιαστεί στο Τορίνο της Ιταλίας στις 25 Ιανουαρίου του 2024. Αν αναλογιστούμε ότι κατασκευαστές του μεγέθους της Ferrari και της Aston Martin χρειάζονται περίπου πέντε χρόνια για να εξελίξουν τα σπουδαιότερα projects τους, θα λέγαμε ότι κάτι βρωμάει στην υπόθεση.

Η Arrera Automobili πάντως θυμίζει και λίγο Spyros Panopoulos Automotive που ακόμα εξελίσσει το Chaos. Τουλάχιστον η Spyros Panopoulos Automotive δεν έχει πει πως εξελίσσει ταυτόχρονα και άλλο μοντέλο. Κάτι είναι και αυτό…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ιδού το… πήλινο Tουρκικό Chaos!
Το Tushek Aeon των 2.535 ίππων θα ανταγωνίζεται το Chaos;
Η τιμή του πρώτου Ελληνικού «τζιπ» Keraboss Super K