Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού το… πήλινο Tουρκικό Chaos!

Ελλάδα 11:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιδού το… πήλινο Tουρκικό Chaos!

ΝΕΑ

Ιδού το… πήλινο Tουρκικό Chaos!

ΝΕΑ

Οι Τούρκοι έχουν πάρει στα σοβαρά να εξελιχθούν σε βιομηχανική υπερδύναμη, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα hypercar από την προσπάθειά τους.

Advertisement
Advertisement

Αν και από τα δικά μας μέρη δεν υπάρχουν κάποια νεότερα σχετικά με την πορεία του Chaos, φαίνεται ότι οι Τούρκοι ζήλεψαν και θέλουν και αυτοί να φτιάξουν το δικό τους Hypercar.

Την προσπάθεια έχει αναλάβει ένας γνωστός στην γειτονική χώρα σχεδιαστής, ο Sedat Ozturk, ο οποίος έχει ένα δικό του στούντιο και σχεδιάζει αρκετά μοντέλα.

Η τελευταία προσπάθεια της ομάδας του είναι ένα πολύ εντυπωσιακό όχημα το οποίο ονομάζεται Ζ-TRK 101 και όπως βλέπουμε είναι μία ιδιαίτερα φιλόδοξη προσπάθεια για την δημιουργία ενός κορυφαίου hypercar.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Τούρκου σχεδιαστή φαίνεται να ακολουθεί τον σωστό δρόμο, ετοιμάζοντας ένα πρόπλασμα από πηλό του αυτοκινήτου σε πραγματικό μέγεθος, έτσι ώστε να μελετηθούν τα χαρακτηριστικά του.

Τα σχέδια στον υπολογιστή για την τελική του μορφή δεν λείπουν, και δείχνουν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αμάξωμα με πολλές και σύνθετες αεροδυναμικές επιφάνειες.

Advertisement

Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος ούτε τις επιδόσεις του. Ούτε βέβαια τα σχέδια για το πότε θα μπορούσε να ξεκινήσει η παραγωγή του.

Advertisement

Πάντως οι Τούρκοι φαίνεται να έχουν πάρει πολύ σοβαρά τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και να επενδύουν σε αυτόν. Και μάλιστα, δείχνουν να το κάνουν με τον σωστό τρόπο, έστω και αν ακόμα βρίσκονται στο στάδιο του πηλού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Tushek Aeon των 2.535 ίππων θα ανταγωνίζεται το Chaos;
Η Porsche αντέγραψε το ελληνικό Chaos!
Ποιο Chaos; Ιδού το 777 των 7 εκατομμυρίων!

 

Advertisement