Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κατοικίες Bentley: Ο ανελκυστήρας…. αυτοκινήτων

Ελλάδα 5:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κατοικίες Bentley: Ο ανελκυστήρας…. αυτοκινήτων

ΝΕΑ

Κατοικίες Bentley: Ο ανελκυστήρας…. αυτοκινήτων

ΝΕΑ

Τον Απρίλιο του 2021, η Bentley ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει τον ψηλότερο παραλιακό πύργο κατοικιών της Αμερικής στο Μαϊάμι. Κάθε διαμέρισμα θα έχει το δικό του εσωτερικό γκαράζ.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley αποκαλύπτει το Dezervator, τον ανελκυστήρα αυτοκινήτων για το 61-όροφο (228 μέτρων) κτήριο της στο Μαϊάμι.

Ονομάστηκε «Dezervator» προς τιμήν του συνεργάτη της Bentley , Dezer Developments. Ο ανελκυστήρας (ενός αυτοκινήτου) θα μπορεί να μεταφέρει τα οχήματα των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων σε όλους τους ορόφους (ως τον 61ο όροφο).

Η διαδρομή προς τα πάνω (πατώματα) ξεκινά αρκετά απλά καθώς οδηγείτε την Bentley σας μέσα στο κτίριο. Όλα τα αυτοκίνητα των ενοίκων θα είναι εφοδιασμένα με ετικέτα RFID που τους δίνει αυτόματα πρόσβαση στο κτίριο.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί, ένα υδραυλικό σύστημα «πιάνει» το αυτοκίνητο από τους τροχούς, τα ελαστικά του και το τραβάει σε ένα ρομποτικό σύστημα μεταφοράς, το οποίο το ανεβάζει (μαζί με τον οδηγό το αυτοκίνητο) μέσα, στο σωστό πάτωμα και διαμέρισμα. Όλη η διαδρομή θα είναι εντυπωσιακή, επειδή το Dezervator είναι γυάλινο και διάφανο, επιτρέποντας σε αυτούς, που είναι μέσα να δουν τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και τη θέα. Μόλις φτάσει στον σωστό όροφο, το Dezervator σταματά και λειτουργεί ως περιστροφικό “τραπέζι”, αφήνοντας το αυτοκίνητο και τον επιβάτη του στο γκαράζ τους. Οι κατοικίες στην ανατολική πλευρά του κτιρίου διαθέτουν γκαράζ 144 τετραγωνικών μέτρων, που μπορεί να χωρέσει έως και τέσσερα οχήματα.

Advertisement

Οι κατοικίες στη δυτική πλευρά, διαθέτουν γκαράζ τριών αυτοκινήτων 106 τετραγωνικών μέτρων. Όλα έχουν θύρες φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα .

Αν είστε περίεργοι για το πώς είναι το συγκρότημα κατοικιών, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο Bentley Residences, ο οποίος σας  επιτρέπει να κάνετε εικονικές περιηγήσεις στο κτίριο. Όσοι βρεθείτε στο Sunny Isles Beaches, στο Μαϊάμι, μπορείτε να δείτε από κοντά τα διαμερίσματα των 557 τετραγωνικών μέτρων.

Advertisement

Οι τιμές για τα διαμερίσματα ξεκινούν από 4,2 εκατομμύρια ευρώ (περίπου) και το κτίριο θα ολοκληρωθεί το 2026.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πολυτελής διακίνηση ναρκωτικών με… Bentley του 1960
Συνεργασία Bentley με Macallan
H Bentley Flying Spur Mulliner φόρεσε τα μαύρα της