Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Bentley Flying Spur Mulliner φόρεσε τα μαύρα της

Ελλάδα 2:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Bentley Flying Spur Mulliner φόρεσε τα μαύρα της

ΝΕΑ

H Bentley Flying Spur Mulliner φόρεσε τα μαύρα της

ΝΕΑ

Η έκδοση Blackline είναι πλέον διαθέσιμη για όλες τις Bentley Mulliner και όπως αναφέρει και το όνομά της διαθέτει πολλές μαύρες λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Οι «μαύρες» εκδόσεις είναι πολύ στη μόδα στο χώρο του αυτοκινήτου, γεγονός που φαίνεται τόσο από τα πολυτελέστατα οχήματα όσο και από τα πιο προσιτά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως έχουμε το Blackline της Bentley, το οποίο εφαρμόζεται πάνω σε μια Flyin Spur Mulliner, δείχνοντας σαφώς τη σκοτεινή πλευρά του premium μοντέλου.

Πιο συγκεκριμένα, οποιαδήποτε εξωτερική λεπτομέρεια που… κάποτε γυάλιζε, τώρα έχει αντικατασταθεί από μαύρη γυαλιστερή επένδυση. Βέβαια, υπάρχουν και πάλι ασημί στοιχεία, παρόλο που και το εμβληματικό αγαλματάκι είναι σε μαύρη απόχρωση. Η μαύρη μάσκα συνεχίζει να εντυπωσιάζει και η Blackline πατάει επάνω σε 20 ιντσών τροχούς, όπου συναντάμε μια ιδιαίτερη διχρωμία.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα, ο χρωματισμός των εξωτερικών καθρεφτών, τα τζάμια, το κάτω τμήμα των θυρών και τα φωτιστικά σώματα έχουν μαύρη απόχρωση. Αυτή η σκοτεινή αισθητική όμως επικρατεί αποκλειστικά στην εξωτερική σιλουέτα της Flying Spur Mulliner, μιας και στο εσωτερικό παραμένει ακριβώς όπως είναι και όλες οι υπόλοιπες Bentley. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο μηχανικό τμήμα με τη Flying Spur Mulliner Blackline Specification να διατίθεται με V6 Hybrid, V8 ή W12.

Εκτός όμως από αυτό, να θυμίσουμε ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί η Mulliner Batur, ένα νέο μοντέλο το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 21 Αυγούστου στην εκδήλωση Monterey Car Week.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια μικρή αναβολή για την πρώτη ηλεκτρική Bentley
Τι συμβολίζει η νέα Bentley Mulliner Batur;
Για γερά πορτοφόλια: Η αναβίωση της ιστορικής Bentley Six του 1929