Live Κίνηση
Περισσότερα
FORD 2021-1

Ford: Εγγύηση τιμής και επιτόκιο μόλις 1,99%

Ελλάδα 10:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford: Εγγύηση τιμής και επιτόκιο μόλις 1,99%

FORD 2021-1

Ford: Εγγύηση τιμής και επιτόκιο μόλις 1,99%

FORD 2021-1

Σε ένα περιβάλλον αστάθειας και απρόβλεπτων εξελίξεων που κυριαρχεί στην αγορά αυτοκινήτου, το πρόγραμμα Ford VALUE έρχεται να εξασφαλίσει την διατήρηση σταθερής τιμής του οχήματος από την στιγμή της παραγγελίας μέχρι την ώρα της παράδοσης. Και μαζί ένα ιδιαίτερα προνομιακό επιτόκιο, από 1,99%.

Advertisement
Advertisement

Θέλοντας να εκφράσει έμπρακτα τον σεβασμό στον πελάτη και να ενισχύσει την σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει μαζί του, η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford προσφέρει το πρόγραμμα “Ford VALUE”, ως μία στρατηγική κίνηση υποστήριξης και συνέπειας απέναντι στις ανάγκες του.

Το πρόγραμμα “Ford VALUE” εξασφαλίζει ότι μετά το κλείσιμο της παραγγελίας θα υπάρχει προστασία τιμής. Δηλαδή ο πελάτης θα παραλάβει το όχημά του στην τιμή που έχει ήδη συμφωνηθεί, χωρίς αυτή να επηρεαστεί από τις τυχόν ανατιμήσεις που θα μεσολαβήσουν μέχρι την παράδοση του αυτοκινήτου.

Με αυτόν τον τρόπο η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford έρχεται να μειώσει το αίσθημα ανασφάλειας του καταναλωτή από την διεθνή αστάθεια της αγοράς και το διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο που προκαλεί η παγκόσμια κρίση στην αυτοκινητοβιομηχανία με την έλλειψη ημιαγωγών και τις καθυστερήσεις στην παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Με το “Ford VALUE” o αγοραστής μπορεί να προχωρήσει στην παραγγελία του χωρίς το άγχος της επόμενης ημέρας και σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί προ εκπλήξεων όταν θα έρθει η ώρα να παραλάβει το αυτοκίνητό του.

Παράλληλα, εκτός από το “κλείδωμα τιμής το “Ford VALUE” προσφέρει προνομιακό επιτόκιο από 1,99% για όλα τα μοντέλα της εταιρίας.

Advertisement

Το πρόγραμμα διατίθεται μέσα από το Επίσημο Δίκτυο της Ford. Για όσους θέλουν να κάνουν οnline παραγγελία, μπορούν να κλείσουν το δικό τους μοντέλο της Ford Μέσα από την διεύθυνση: https://www.ford.gr/cars?bnpShowroom=on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Ford Fiesta ST: Ανανεωμένο και ακόμα πιο απολαυστικό
Ford Mustang Mach-E: Εμπνευσμένο στιλ για το πιο σπορ premium ηλεκτρικό
Ford Puma: To SUV με τον σπορ χαρακτήρα και τους κορυφαίους χώρους

Advertisement