Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Καθυστερήσεις» στην παρουσίαση της Toyota Supra

Ελλάδα 23:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Καθυστερήσεις» στην παρουσίαση της Toyota Supra

ΝΕΑ

«Καθυστερήσεις» στην παρουσίαση της Toyota Supra

ΝΕΑ

H ιαπωνική φίρμα δεν είναι έτοιμη να μας αποκαλύψει ακόμη τη νέα Toyota Supra. Όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα μέσα του 2018.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Yψηλόβαθμα στελέχη της Toyota αποκάλυψαν πρόσφατα ότι η νέα Toyota Supra δεν θα παρουσιαστεί, τελικά, στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου του Detroit τον Γενάρη, αλλά αργότερα μέσα στο έτος. To πολυαναμενόμενο κουπέ μοντέλο της εταιρείας φαίνεται πως ακόμη δεν είναι έτοιμο να βγει στους δρόμους και έτσι οι Ιάπωνες χρειάζονται λίγο ακόμη χρόνο για την εξέλιξή του.

Επίσης, μια πληροφορία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πρόσφατα αναφέρει πως υπάρχει περίπτωση να μην δούμε τελικά την κωδική ονομασία «Supra», αλλά να χρησιμοποιηθεί κάποιο άλλο όνομα. Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως το ιαπωνικό μοντέλο εξελίσσεται από κοινού με την BMW, καθώς θα μοιράζεται πολλά μηχανικά μέρη με τη νέα Z4. Έτσι θα χρησιμοποιεί μια πισωκίνητη νέα πλατφόρμα και το μήκος του θα ανέλθει στα 4,4 μέτρα περίπου.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα θα αποτελείται από τρεις κινητήρες, με τον πρώτο εξ αυτών να είναι ένας 2λιτρος turbo με 192 άλογα ισχύος και 320 Nm ροπής. Αμέσως μετά θα ακολουθεί η έκδοση του ίδιου μοτέρ με 252 ίππους και 400 Nm ροπής. Στην κορυφή της γκάμας θα τοποθετηθεί ένας 6κύλινδρος turbo βενζινοκινητήρας 3,0 λίτρων με 340 ίππους και 450 Nm.

Supra new