Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Κατασκοπεία: Το pickup BMW iX

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατασκοπεία: Το pickup BMW iX

Mobility

Κατασκοπεία: Το pickup BMW iX

Mobility

Δεν είναι κάτι καινούργιο, μια και η ίδια η BMW είχε το 2017 παρουσιάσει ένα ψηφιακό σκίτσο του πως θα μπορούσε να είναι η pick up εκδοχή της Χ7. Τώρα, το render ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή, μπορεί να δείχνει φροντισμένο στις λεπτομέρειες αλλά ευτυχώς, δεν είναι κάτι που θα μας απασχολήσει σοβαρά στο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Η iX με πίσω πόρτα και καρότσα αντί για χώρο αποσκευών, είναι μια προσέγγιση που δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της BMW.

Μερικοί από εσάς μπορεί να θυμάστε το M3 Pickup που παρουσιάστηκε την πρωταπριλιά του 2011 αλλά η εταιρεία με έδρα το Μόναχο έχει μεγαλύτερη ιστορία σε τέτοια σχέδια από ότι μπορεί κάποιος από εμάς να φανταστεί. Το E30 M3 Pickup ήταν η πρώτη σχετική απόπειρα προς αυτή την κατεύθυνση και ως ένα σημείο, ο Γερμανός κατασκευαστής φάνηκε να είναι το βλέπει σοβαρά το θέμα της κατασκευής pick up με βάση την Ε30.

Advertisement
Advertisement

Στην εκδήλωση Motorrad Days του 2019 αποκαλύφθηκε το X7 Pickup με μια μοτοσικλέτα της BMW και αυτή φορτωμένη στην καρότσα. Ήταν ένα one off σχέδιο από μια ομάδα εκπαιδευόμενων της BMW. Φυσικά, με το μέλλον για τη BMW και όχι μόνο να περιλαμβάνει ως επί το πλείστον ηλεκτρικά μοντέλα, η προτεραιότητες είναι τελείως διαφορετικές και στην επόμενη δεκαετία, ότι προκύπτει από το σχεδιαστικό τμήμα της Bayerische Motoren Werke θα είναι πολύ προσεκτικά μελετημένο για να «κουμπώνει» στις ανάγκες της αγοράς.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

BMW 2021: Δύο νέα roadster παρουσιάζονται σήμερα!

Το νέο Range Rover βολτάρει στο ‘ring

Advertisement

H Alpina XB7 των 630 ίππων