Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Καταδίωξη σαν σε… ταινία blockbuster! (+video)

Ελλάδα 1:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καταδίωξη σαν σε… ταινία blockbuster! (+video)

ΝΕΑ

Καταδίωξη σαν σε… ταινία blockbuster! (+video)

ΝΕΑ

Μία απίστευτη καταδίωξη έλαβε χώρα στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών, με έναν εγκληματία που δεν είχε σταματημό.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί να πάνε 9 χρόνια από το συγκλονιστικό γεγονός, αλλά δεν παύει να είναι κάτι το αξιοπρόσεκτο. Ο λόγος για μία καταδίωξη που θύμισε περισσότερο ταινία blockbuster ή video game τύπου Grand Theft Auto και βιντεοσκοπήθηκε από κάμερα ελικοπτέρου.

Μιλάμε για το συμβάν που τάραξε τους πολίτες και τους δρόμους του Ντένβερ στο Κολοράντο, τον Μάρτιο του 2014, τότε που ο Ράιαν Στόουν ταλαιπώρησε την κρατική αστυνομία επί περίπου 100 χιλιόμετρα.

Ο Στόουν είχε κλέψει αρχικά ένα αυτοκίνητο, αλλά όταν κατάλαβε πως η αστυνομία τον κυνηγάει, αποφάσισε να γίνει… ο κακός σε ταινία δράσης.

Advertisement
Advertisement

Με οδήγηση άκρως επικίνδυνη, ρισκάροντας ζωές σε κάθε του παράτολμη και ανυπολόγιστη κίνηση, ο 28χρονος έκλεψε τρία αυτοκίνητα (!) συνολικά κατά τη διάρκεια της μανιώδους καταδίωξης.

Σε ένα από αυτά μάλιστα, ήταν μέσα οικογένεια και όταν αυτός έκλεψε το station wagon από το ζευγάρι, το μωρό που ήταν στο πίσω κάθισμα έμεινε μέσα. Ευτυχώς, στο βρέφος δε συνέβη τίποτα, παρά τη βγαλμένη από βιντεοπαιχνίδι οδήγηση του Στόουν.

Στο τελευταίο όχημα που επενέβαινε, αφού πρώτα το είχε κλέψει, πέρασε παράνομα διασταύρωση με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με ταχύτητα άλλο αυτοκίνητο στο εμπρός μέρος.

Advertisement

Ο Στόουν αναγκάστηκε από εκεί και πέρα να συνεχίσει το ανελέητο κυνηγητό που κρατούσε ήδη 45 λεπτά με τα… πόδια και ευτυχώς για όλους, συνελήφθη γρήγορα .

Το 2015 δικάστηκε έχοντας 18 κατηγορίες εις βάρος του και φυσικά οι ένορκοι δεν του χαρίστηκαν.

Advertisement

Ο Ράιαν Στόουν κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας, πρώτου βαθμού επίθεση και παρενόχληση παιδιού. Το αποτέλεσμα ήταν η μέγιστη των ποινών με 160 χρόνια κάθειρξη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που έπαιξε στις ειδήσεις:

Δείτε όλη την καταδίωξη και τα κατά συρροή εγκλήματα του δράστη όπως τα τράβηξε η κάμερα του ελικοπτέρου:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τρελή καταδιώξη της αστυνομίας (video)
Δείτε μια χολιγουντιανού στυλ καταδίωξη που κόβει την ανάσα (+video)
Περιπολικό βάζει τέλος σε καταδίωξη με κίνηση «αλά Nascar» (+video)