Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρελή καταδιώξη της αστυνομίας (video)

Ελλάδα 22:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρελή καταδιώξη της αστυνομίας (video)

ΝΕΑ

Τρελή καταδιώξη της αστυνομίας (video)

ΝΕΑ

Αν οδηγείς κατά αυτόν τον τρόπο το αυτοκίνητό σου, τότε μάλλον σε περιμένουν… χειροπέδες και φυλακή.

Advertisement
Advertisement

Αυτό τουλάχιστον συνέβη στον άνθρωπο που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης μίας άκρως επικίνδυνης καταδίωξης που έλαβε χώρα στον Κόρνγουολ της Αγγλίας.

Ο Λούις Ρόουζερ, αυτό είναι το ονομά του, πιάστηκε σε ένα κυκλικό κόμβο, αφού δόθηκε άδεια στον αστυνομικό που τον καταδίωκε να τον… εμβολίσει, πριν προκαλέσει κάποιο σοβαρό ατύχημα ή δυστύχημα.

Τα επακόλουθα της σύλληψής του ήταν να δικαστεί και εν τέλει να καταδικαστεί σε 13 μήνες φυλακή και αφαίρεση διπλώματος και δικαιώματος οδήγησης για τρία χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Το συμβάν ξεκίνησε αφότου το περιπολικό προσπάθησε να σταματήσει το ανασφάλιστο όπως αποδείχθηκε Audi A3.  Ο Λουίς Ρόουζερ, αντί να σταματήσει το… σανίδωσε και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ξεκίνησε μία μανιώδης και άκρως επικίνδυνη για τους πρωταγωνιστές και τους γύρω καταδίωξη.

Υπολογίστηκε ότι το A3 έπιασε μέχρι και τα 160 χλμ./ώρα κατά τη διάρκεια της δράσης, ενώ το χειρότερό του ατόπημα ήταν πως οδηγούσε κατά στιγμές και στο αντίθετο ρεύμα!

Advertisement

Μάλιστα, σε κάποια φάση, αποφεύγει ένα VW Passat από τα… χορτάρια, ανεβαίνοντας ένα λοφάκι σαν άλλος… Κάλε Ροβάνπερα του WRC. Όλο αυτό, για να αποφύγει τη μετωπική που ο ίδιος θα είχε προκαλέσει.

Ευτυχώς για όλους, δόθηκε η άδεια στον αστυνομικό να εμβολίσει το A3 και να τελειώσει την υπόθεση με άμεσο και βίαιο τρόπο.

Δείτε το βίντεο της καταδίωξης:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε μια χολιγουντιανού στυλ καταδίωξη που κόβει την ανάσα (+video)
Περιπολικό βάζει τέλος σε καταδίωξη με κίνηση «αλά Nascar» (+video)
Δείτε πως σταματούν μια καταδίωξη στην Αμερική με… «απόχη» (+video)