Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Karlmann King: Ένα “κτήνος” για εμίρηδες! (+vid)

Ελλάδα 14:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Karlmann King: Ένα “κτήνος” για εμίρηδες! (+vid)

ΝΕΑ

Karlmann King: Ένα “κτήνος” για εμίρηδες! (+vid)

ΝΕΑ

Το απόκοσμο Karlmann King θα μπορούσε άνετα να αποτελεί ένα όχημα φανταστικό, που θα ταίριαζε άριστα σε κάποια ταινία sci-fi ταινία. Είναι ωστόσο ένα πραγματικό SUV (!), το ακριβότερο ίσως στον κόσμο με τιμή που ξεκινά από τα 1,6 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 3 εκατ. ευρώ, ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού που επιθυμεί ο αγοραστής!Το Karlmann King, πλάτους 2,5 μ., αποτελεί έργο της κινέζικης IAT και βασίζεται στο “ταπεινό” pick up Ford F-550. Κινείται από τον V10 της αμερικάνικης εταιρίας των 6,8 λίτρων και 400 ίππων, οι οποίοι… μόλις που μπορούν να σπρώξουν τους έξι ολόκληρους τόνους του βάρους του (λογικά στην έκδοση με την θωράκιση!) έως τα 140 χλμ./ώρα της τελικής του ταχύτητας.

Advertisement
Advertisement

Στο απίστευτο εσωτερικό του “κτήνους”, που μπορεί να έρθει ακριβώς στα μέτρα του αγοραστή όσον αφορά τα σχέδια, τα υλικά και τις ανέσεις, θα βρει κανείς κυριολεκτικά τα πάντα: από πτυσσόμενα τραπεζάκια, μέχρι και τηλεόραση και ψυγείο, με την πισίνα να είναι (ίσως) το μόνο που απουσιάζει από τα έξτρα…

karlmann-king-suv-640-3

Η ΙΑΤ θα κατασκευάσει μόνο εννέα Karlmann King για κάποιος τυχερούς ζάμπλουτους με ιδιαίτερη προτίμηση στους εμίρηδες λογικά και αυτό δεν το λέμε τυχαία αφού η μόνη εναλλακτική γλώσσα στα αγγλικά που φέρει το site της είναι τα αραβικά.

Advertisement
Advertisement

karlmann-king-suv-640