Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάπως έτσι θα είναι η Aston Martin Vantage roadster

Ελλάδα 11:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάπως έτσι θα είναι η Aston Martin Vantage roadster

ΝΕΑ

Κάπως έτσι θα είναι η Aston Martin Vantage roadster

ΝΕΑ

Πολύ πρόσφατα, είδαμε την επίσημη παρουσίαση του facelift της Vantage. Με βάση την κουπέ, κατασκευάζεται και μία έκδοση roadster.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Aston Martin Vantage είναι γεγονός εδώ και λίγες μέρες. Το βρετανικό κουπέ ανανεώθηκε περισσότερο στο εσωτερικό και λιγότερο στο εξωτερικό του, αλλά η μεγάλη του αλλαγή αφορά στην κατά 155 ίππους μεγαλύτερη ισχύς από τον προκάτοχό του.

Αναμένεται να λανσαριστεί το 2025, αλλά μέχρι τότε θα έχουμε και άλλη παρουσίαση από την Aston Martin. Πρόκειται για την roadster έκδοση του μοντέλου το οποίο απέχει μερικούς μήνες από το να δούμε και αυτό επίσημα.

Οι αλλαγές του συγκριτικά με την Vantage κουπέ θα είναι μηδαμινές, αν εξαιρέσουμε το προφανές, δηλαδή την ηλεκτρονική οροφή. Οι προφυλακτήρες θα είναι πανομοιότυποι, όπως και το ντιζάιν εσωτερικά, ενώ δε θα αλλάξει τίποτα στο σασί και την ιπποδύναμη.

Advertisement
Advertisement

Η Vantage roadster θα έχει μία αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή η οποία θα καλύπτει τα πίσω καθίσματα. Το χαρακτηριστικό αυτό θα την κάνει αυτομάτως λίγο πιο βαριά από την κουπέ και 1-2 δέκατα πιο αργή στα 0-100 χλμ./ώρα.

Γνωρίζοντας όλα αυτά, δεν είναι πολύ δύσκολο κανείς να τη φανταστεί και να σχεδιάσει ένα ψηφιακό πρωτότυπο. Σε αυτήν την ενέργεια προέβη ο λογαριασμός του Instagram, «spdesignsest» που δημιούργησε μερικές ρεαλιστικές απεικονίσεις.

Advertisement

Η ψηφιακή Aston Martin Vantage roadster μένει αρκετά πιστή σε όσα γνωρίζουμε και έχουμε δει στις δοκιμές της, με ελάχιστες παρεκκλίσεις.

Advertisement

Η Aston Martin αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα την roadster έκδοση της Vantage κάποια στιγμή το καλοκαίρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη spdesignsest (@spdesignsest)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Aston Martin Vantage
«Ζεσταίνεται» η νέα Aston Martin Vantage GT3 (+video)
Το υβριδικό μέλλον της Aston Martin