Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάνει μήνυση στη Ferrari!

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάνει μήνυση στη Ferrari!

ΝΕΑ

Κάνει μήνυση στη Ferrari!

ΝΕΑ

Δικαστικό αγώνα με αντίπαλο τη Ferrari ξεκινάει ο πρώην οδηγός αγώνων και συλλέκτης αυτοκινήτων Preston Henn! Γιατί; Διότι η ιταλική εταιρεία έχει ολοκληρώσει την προπώληση της ανοιχτής έκδοσης της LaFerrari και έτσι δεν μπορεί να την κάνει δική του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O Αμερικανός που πλέον είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, φέρεται να έστειλε στο Μαρανέλο μία επιταγή ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο όνομα του προέδρου της ιταλικής Sergio Marchionne. Μαζί με αυτό και μία επιστολή που μαρτυρούσε την αγάπη του για τη Ferrari.

Μόνο που μερικές φορές οι αγάπες πληγώνουν, έτσι ο Henn είδε την επιταγή να…. Γυρίζει πίσω, συνοδευόμενη από μία άλλη επιστολή που ενημέρωνε πως όλα τα κομμάτια της LaFerrari Aperta που θα κατασκευαστούν, έχουν ήδη προπωληθεί!

Advertisement
Advertisement

Έτσι ο Henn κάνει τώρα μήνυση στη θρυλική μάρκα ζητώντας περισσότερα από 75 χιλιάδες δολάρια για ηθική ζημία, υποστηρίζοντας πως τον ντρόπιασε η στέρηση της δυνατότητας να αγοράσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Ferrari-LaFerrari-Aperta-b640

Ειδικά από τη στιγμή που έχει στη συλλογή του πολλά ακόμα «τέκνα» του Μαρανέλο, όπως ένα μονοθέσιο Formula 1 του Michael Schumacher, θρυλικά μοντέλα όπως η Daytona Spyder, την κλειστή έκδοση της LaFerrari, μία F40, μία F50, μία Enzo, μία 275 GTB αλλά και μία 458 Speciale.