Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep: Με 295$ έχεις καθρέπτες χωρίς πόρτες στα Wrangler και Gladiator

Ελλάδα 9:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep: Με 295$ έχεις καθρέπτες χωρίς πόρτες στα Wrangler και Gladiator

ΝΕΑ

Jeep: Με 295$ έχεις καθρέπτες χωρίς πόρτες στα Wrangler και Gladiator

ΝΕΑ

Οι πελάτες της Jeep έχουν πλέον τη δυνατότητα να αφαιρούν τις πόρτες από τα Wrangler και τα Gladiator, χωρίς να στερούνται τους εξωτερικούς καθρέπτες, χάρη στο νέο κιτ που λανσάρει επισήμως η εταιρεία.

Advertisement
Advertisement

Χρειάστηκε η FCA την άφιξη ενός πολύ σοβαρού αντίπαλου Jeep Wrangler όπως το Ford Bronco του 2021 για να προσφέρει μια επιλογή που οι πελάτες ζητούν εδώ και χρόνια.

Μιλάμε για ένα νέο κιτ που φέρνει τους εξωτερικούς καθρέπτες στα Wrangler και Gladiator, ακόμα και όταν αυτά δεν έχουν πόρτες οδηγού και συνοδηγού. Φυσικά, το Bronco δεν χρειάζεται ένα τέτοιο αξεσουάρ επειδή οι πλευρικοί καθρέφτες του είναι προσαρτημένοι στο αμάξωμα και δεν βγαίνουν με τις πόρτες όπως στα Jeep Wrangler και στο pick up Gladiator. Η Mopar λέει ότι όταν αφαιρούνται οι εργοστασιακές μπροστινές πόρτες με προσαρτημένους καθρέπτες, δύο πλευρικοί καθρέφτες μπορούν να εγκατασταθούν γρήγορα και εύκολα για βελτιωμένη ορατότητα προς τα πίσω.

Advertisement
Advertisement

«Η Mopar προσφέρει περισσότερα από 500 ποιοτικά δοκιμασμένα εξαρτήματα και αξεσουάρ βελτίωσης της απόδοσης σε ολόκληρη τη γκάμα των μοντέλων της Jeep», δήλωσε ο Mark Bosanac, Επικεφαλής της Mopar στη Βόρεια Αμερική. «Με το νέο μας σετ οι ιδιοκτήτες Jeep Wrangler και Gladiator θα απολαύσουν την τυπική ορατότητα προς τα πίσω, κατά τη διάρκεια των υπαίθριων περιπετειών τους». Η Mopar λέει ότι, σε αντίθεση με άλλες after market περιπτώσεις, οι καθρέφτες της είναι «ειδικά σχεδιασμένοι και δοκιμασμένοι σύμφωνα με τα πρότυπα του αρχικού εξοπλισμού, παρέχοντας ένα οπτικό πεδίο ισοδύναμο με αυτό των τυπικών καθρεπτών που είναι πάνω στις πόρτες, με ελάχιστη δόνηση». Το νέο Mopar Doors-off Mirror Kit (με κωδικό ανταλλακτικού #82215331AB) έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 295 δολάρια (254 ευρώ) και είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Το κιτ είναι συμβατό με τα μοντέλα Jeep Wrangler JL και Jeep Gladiator JT.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Plug-in hybrid θα γίνει το Jeep Wrangler (VIDEO)

“Ψήνεται” επιστροφή του International Scout;

Advertisement

Το σκληροτράχηλο πρωτότυπο της Jeep