Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mopar: Σύστημα φρένων ρυμουλκούμενου για το Jeep Gladiator

Ελλάδα 19:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mopar: Σύστημα φρένων ρυμουλκούμενου για το Jeep Gladiator

ΝΕΑ

Mopar: Σύστημα φρένων ρυμουλκούμενου για το Jeep Gladiator

ΝΕΑ

Η Mopar, εταιρία ανταλλακτικών και αξεσουάρ της Fiat Chrysler Automobiles, έχει ασχοληθεί τελευταία με τα Jeep Wrangler και Gladiator, αλλά και το Ram 1500.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο κατόρθωμα της Mopar είναι ένα σύστημα επιβράδυνσης ρυμουλκουμένων που υποστηρίζεται από το εργοστάσιο για το Jeep Gladiator pickup, βελτιώνοντας περαιτέρω στην πράξη τον χειρισμό του αυτοκινήτου.

Χρησιμοποιώντας τον έλεγχο φρένων ρυμουλκούμενου, οι ιδιοκτήτες μπορούν να ενεργοποιούν ηλεκτρονικά τα φρένα σε ρυμουλκούμενα που είναι κατάλληλα εξοπλισμένα με το συγκεκριμένο σύστημα. Αυτά τα φρένα των ρυμουλκουμένων λειτουργούν ανεξάρτητα από το σύστημα πέδησης του pick up.

Τα φρένα του ρυμουλκούμενου βελτιώνουν την ισχύ ακινητοποίησης υπό απαιτητικές συνθήκες, όπως κατά την κίνηση σε απότομες κατηφόρες. Έχουν επίσης το πλεονέκτημα της μείωσης της φθοράς τόσο στο ρυμουλκούμενο όσο και στο φορτηγό, έτσι αποτελούν μια ευπρόσδεκτη αναβάθμιση για τους ιδιοκτήτες τέτοιων οχημάτων. Το σύστημα είναι ενσωματωμένο στον πίνακα οργάνων του Gladiator, με ένα στρογγυλό κουμπί ελέγχου μπροστά από τον επιλογέα ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

Η ποσότητα δύναμης φρένων στο ρυμουλκούμενο μπορεί επίσης να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνθήκες. Οι υπάρχοντες ιδιοκτήτες των Jeep Gladiator θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να τοποθετήσουν προαιρετικά το συγκεκριμένο σύστημα.

“Το νέο σύστημα φρένων ρυμουλκούμενου βελτιώνει την απόδοση πέδησης του Jeep Gladiator και μεγιστοποιεί την ασφάλεια κατά τη ρυμούλκηση”, δήλωσε ο Mark Bosanac, επικεφαλής της Mopar σε ότι αφορά στα ανταλλακτικά και την εξυπηρέτηση πελατών.

Advertisement

Τα ειδικά φρένα ρυμουλκούμενου της Mopar συμπληρώνει πολλές άλλες νέες τεχνολογίες στο Gladiator του 2021, όπως η μόνιμη τετρακίνηση που προσφέρεται τώρα σε κάθε έκδοση. Ένας νέος κινητήρας EcoDiesel 3,0 λίτρων εντάσσεται επίσης στη γκάμα του δημοφιλούς Jeep.

Advertisement

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο σύστημα φρένων ρυμουλκούμενου της Mopar, θα πρέπει να καταβάλουν 300 ευρώ ενώ περιλαμβάνεται εγγύηση δύο ετών ή απεριόριστων χιλιομέτρων.

Διαβάστε ακόμη:

Έτσι είναι ένα Jeep Wranger με όλα τα έξτρα της Mopar

Advertisement

Ανάρπαστος έγινε ο V8 κινητήρας Hellephant της Mopar

Η Mopar “στολίζει” το Jeep Gladiator