Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Τιμές Καυσίμων | newsmotoChoice: 125

Jaguar Land Rover: Νέες, πρωτοποριακές εγκαταστάσεις δοκιμών

  • newsautoteam

Η Jaguar Land Rover επενδύει στα ηλεκτροκίνητα και συνδεδεμένα οχήματα του μέλλοντος . Το εργαστήριο στο Gaydon, στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα βοηθήσει στην εκπλήρωση της τρέχουσας και μελλοντικής νομοθεσίας και των προτύπων ποιότητας.

Το νέο Range Rover Sport ήταν το πρώτο όχημα που πέρασε από ένα ειδικό πρόγραμμα δοκιμών

Η Jaguar Land Rover έκανε το επόμενο βήμα στο δρόμο για μία νέα εποχή στους τομείς της ηλεκτροκίνησης και της συνδεσιμότητας εγκαινιάζοντας μία νέα εγκατάσταση όπου θα δοκιμάζεται η νέα γενιά οχημάτων για ραδιοηλεκτρικές παρεμβολές.

Το εργαστήριο Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας – Electromagnetic Compatibility (EMC) στο Gaydon στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα εξασφαλίσει ότι τα μελλοντικά οχήματα πληρούν τις απαιτήσεις της τρέχουσας και μελλοντικής νομοθεσίας και τα πρότυπα ποιότητας για τη συνδεσιμότητα και τα ηλεκτρονικά.

Το νέο Range Rover Sport, που λανσαρίστηκε το Μάιο, ήταν το πρώτο όχημα που υποβλήθηκε σε ένα ειδικό πρόγραμμα δοκιμών στη συγκεκριμένη εγκατάσταση. Αποτελώντας έναν κρίσιμο παράγοντα για την απόδοση του οχήματος, το EMC είναι η ικανότητα του ηλεκτρικού εξοπλισμού και των συστημάτων να λειτουργούν σωστά στο ηλεκτρομαγνητικό τους περιβάλλον. Αυτό λειτουργεί περιορίζοντας την ακούσια παραγωγή, διάδοση και λήψη ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας με στόχο τη ` όπως οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές.

Range Rover Sport

Το νέο εργαστήριο οχημάτων της Jaguar Land Rover διαθέτει δύο ανηχοϊκούς θαλάμους: έναν ηλεκτρικά ‘αθόρυβο’ κυλιόμενο δρόμο που επιτρέπει στους μηχανικούς να δοκιμάζουν τα οχήματα με ταχύτητα, καθώς και εξοπλισμό για την αξιολόγηση της απόδοσης μεμονωμένων εξαρτημάτων, όπως οι μπαταρίες ή οι ηλεκτροκινητήρες. Bluetooth, GPS, WiFi, 4G, 5G, adaptive cruise control, ασύρματη φόρτιση και παρακολούθηση τυφλού σημείου (blind spot monitoring) είναι όλα παραδείγματα υπηρεσιών οχημάτων και λειτουργιών που θα δοκιμαστούν για ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα (EMC).

Range Rover Sport

Ο Peter Phillips, Senior Manager, τομέα Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας της Jaguar Land Rover, δήλωσε: «Η σημασία της δοκιμής των οχημάτων μας για ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Το άνοιγμα αυτής της νέας εγκατάστασης δοκιμών είναι ένα σημαντικό βήμα προόδου για την επιχείρηση και θα διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο  βοηθώντας μας να προσφέρουμε ποιότητα, νομιμότητα και ικανοποίηση στον πελάτη».

Range Rover Sport

Με την πρόοδο που συντελείται στη βιομηχανία ως προς την αύξηση των ηλεκτρικών συστημάτων μετάδοσης κίνησης και της γκάμα ψηφιακών και βασισμένων σε cloud υπηρεσιών για τα οχήματα, από ενημερώσεις Software-Over-The-Air μέχρι αυτόνομες τεχνολογίες, οι δοκιμές EMC είναι ουσιαστικής σημασίας ώστε ο πελάτης να απολαμβάνει ποιότητα, νομιμότητα και ικανοποίηση. Αυτή η νέα εγκατάσταση καταδεικνύει τη δέσμευση της Jaguar Land Rover να προσφέρει στους πελάτες την πιο προηγμένη συνδεσιμότητα εντός του αυτοκινήτου, καθώς η επιχείρηση επιταχύνει τις δράσεις της στην ηλεκτροκίνηση μέσω της στρατηγικής Reimagine.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι ελλείψεις κάνουν τα Land Rover πιο ελκυστικά
Νέο Range Rover: Αποκαλύφθηκε στην Ελλάδα
Jaguar Land Rover: Συνεργασία με start-up εταιρίες

 

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Οι υπόλοιπες ειδήσεις στο Πρώτο ΘΕΜΑ