Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jaguar F-Type Chequered Flag: Η επετειακή έκδοση

Ελλάδα 13:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar F-Type Chequered Flag: Η επετειακή έκδοση

ΝΕΑ

Jaguar F-Type Chequered Flag: Η επετειακή έκδοση

ΝΕΑ

Η Jaguar θέλοντας να γιορτάσει τα 70 χρόνια της, λανσάρει μία νέα έκδοση της F-Type, η οποία διαθέτει αρκετά πρωτότυπα αξεσουάρ, διαφοροποιώντας την από τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η νέα Jaguar F-Type Chequered Flag διατίθεται τόσο σε κουπέ, όσο και σε κάμπριο αμάξωμα, ενώ νέα είναι η ποικιλία των χρωμάτων που έχει να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος αγοραστής (Caldera Red, Fuji White και Carpathian Grey), με την οροφή, στην κουπέ έκδοση, να είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα. Η F-Type Chequered Flag ξεχωρίζει επίσης από τις diamond ζάντες 20 ιντσών, τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων και τα αεροδυναμικά skirts, ειδικά σχεδιασμένα από το τμήμα Special Vehicle Operations.

06_25-chariatis-530

Στο εσωτερικό είναι εμφανής για ακόμη μία φορά η πολυτέλεια και η premium εικόνα, με τα ντυμένα με δέρμα Windsor καθίσματα, τις σουέτ επενδύσεις και την αλουμινένια κεντρική κονσόλα να κυριαρχούν. Η γκάμα των κινητήρων της συγκεκριμένης έκδοσης περιλαμβάνει τρία σύνολα, τον δίλιτρο τετρακύλινδρο  κινητήρα των 300 ίππων, καθώς και τον V6 των 3,0 λίτρων με τους 340 και 380 ίππους. H τελευταία έκδοση μπορεί να εφοδιαστεί και με σύστημα τετρακίνησης, ενώ αμφότερες οι εκδόσεις συνδυάζονται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων.

Advertisement

02_42-chariatis-640