Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jaguar F-Pace PHEV: H καλύτερη πρόταση SUV της αγοράς (+video)

Ελλάδα 9:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar F-Pace PHEV: H καλύτερη πρόταση SUV της αγοράς (+video)

ΝΕΑ

Jaguar F-Pace PHEV: H καλύτερη πρόταση SUV της αγοράς (+video)

ΝΕΑ

Η νέα Jaguar F–Pace είναι από τα πιο συναρπαστικά SUV της αγοράς, ενώ η plug-in υβριδική P400e R Dynamic S έκδοση απογειώνει τις δυνατότητές της συνολικά.

Advertisement
Advertisement

Με δυναμικό χαρακτήρα, εκκεντρικό, εκλεπτυσμένο και πλούσιο «εσωτερικό κόσμο», αξιοπιστία και οικονομική κατανάλωση με επιδόσεις που θα εκτιμήσει ακόμα και ο πιο απαιτητικός οδηγός, η νέα plug-in υβριδική Jaguar F-Pace P400e R Dynamic S έχει τις λύσεις για όλα.

Οδηγώντας μάλιστα στο αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα, οι εκπομπές ρύπων της μηδενίζονται και η κατανάλωση καυσίμου ελαχιστοποιείται σε πραγματικές συνθήκες χρήσης.

Η P400e διαθέτει φυσικά όλα τα πολυτελή στοιχεία και χαρακτηριστικά της επιβλητικής F-Pace, συνδυάζοντας τη χαμηλή κατανάλωση και τις ελάχιστες εκπομπές ρύπων CO2. Έχει δηλαδή τα καλύτερα από δυο διαφορετικούς κόσμους.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν πως η νέα Jaguar F-Pace P400e καταναλώνει -σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία- μόλις 2,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα με τη μπαταρία της πλήρως φορτισμένη. Οι εκδόσεις της ξεκινούν με εκπομπές ρύπων CO2 μόλις 37 g/km, κάτι που σημαίνει πως  απαλλάσσεται από τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας.

Η νέα F-Pace θα κλέψει εύκολα την καρδιά σας μόλις την γνωρίσετε. Η αδιαμφισβήτητη πολυτέλεια όπως επίσης και οι καλόγουστες χρωματικές αποχρώσεις συνδυάζονται με τα υψηλής ποιότητας υλικά, όπως είναι για παράδειγμα οι επενδύσεις από δέρμα ή Luxtec.

Advertisement

Στην πολυτελή καμπίνα πνέει αέρας τεχνολογικής υπεροχής, με τις δύο υψηλής ευκρίνειας οθόνες και το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment Pivi Pro να εξασφαλίζουν στους επιβάτες μια πληθώρα ρυθμίσεων ψυχαγωγίας, συνδεσιμότητας και άνεσης, με τις οποίες η F-Pace θα σας μεταφέρει στο δικό της ιδιαίτερο κόσμο.

Advertisement

Η νέα Jaguar F-Pace PHEV εκτός από τη δυναμική εμφάνισή της, εφοδιάζεται με σύγχρονο plug-in υβριδικό κινητήρα, ο οποίος απoτελείται από τον τετρακύλινδρο turbo των 2.0 λίτρων της εταιρείας και ένα ηλεκτρικό μοτέρ.

Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 404 ίππους και τα 640 Nm, ενώ, για την τροφοδότηση του ηλεκτροκινητήρα φροντίζει μια μπαταρία 17,1 kWh που εξασφαλίζει 53 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας. Αυτό σημαίνει πως μπορεί κανείς να κινείται καθημερινά στον αστικό κύκλο με την F-Pace αποκλειστικά με ρεύμα χωρίς να καταναλώνει βενζίνη.

Advertisement

Σε ότι αφορά στο νευραλγικό τομέα των επιδόσεων, η P400e θεωρείται κορυφαία μιας και μπορεί να επιταχύνει από στάση και να φτάνει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα της ανέρχεται στα 240 χλμ./ώρα. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται αρμονικά και απόλυτα ισορροπημένα σε όλους τους τροχούς μέσω ενός προηγμένου τεχνολογικά 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Το μεγάλο, πολυτελέστατο SUV της Jaguar με την plug-in υβριδική «καρδιά» ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών κυριολεκτικά στα ύψη, μιας και προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση αλλά το σημαντικότερο, δυνατότητα αμιγούς κίνησης με ρεύμα, εύκολα, γρήγορα, οικολογικά. Η Jaguar F-Pace plug-in hybrid ικανοποιεί όλα τα «θέλω» σας και αποτελεί χωρίς περιστροφές τον ιδανικό συνοδοιπόρο στις καθημερινές μετακινήσεις σας. Επισκεφθείτε την Spanos Luxury Cars και απολαύστε την σε ένα test drive.

Η νέα Jaguar F-Pace P400e R Dynamic S Plug in, σάς περιμένει να την γνωρίσετε από κοντά, αλλά και να την οδηγήσετε, στη Spanos Luxury Cars, Λεωφ. Συγγρού 367, Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η κορυφαία Jaguar F-Pace SVR στη Spanos Luxury Cars (+video)!
Στην SPANOS LUXURY CARS η απόλυτη καυτή έκδοση του Defender
Η νέα BMW X2 στη Σπανός ΑΕ