Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η κορυφαία Jaguar F-Pace SVR στη Spanos Luxury Cars (+video)!

Ελλάδα 18:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η κορυφαία Jaguar F-Pace SVR στη Spanos Luxury Cars (+video)!

ΝΕΑ

Η κορυφαία Jaguar F-Pace SVR στη Spanos Luxury Cars (+video)!

ΝΕΑ

Στη γκάμα της Jaguar η κορυφαία έκδοση της F-Pace, η  SVR, κατέχει εξέχουσα θέση. 

Advertisement
Advertisement

Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο. Η FPace SVR έχει πάρει το κορυφαίο DNA της ιστορίας της Jaguar.

Μιας ιστορίας η οποία έχει γραφτεί στο πιο απαιτητικό περιβάλλον της Formula 1 και των αγώνων αντοχής, καθώς και με την τεχνολογική πρωτοπορία και καινοτομία των μοντέλων παραγωγής της βρετανικής εταιρείας.

Ναι μεν πρόκειται για ένα SUV αλλά διαθέτει καρδιά και ταμπεραμέντο ενός supercar! Ταυτόχρονα η F-Pace SVR ξεχωρίζει με την έντονη προσωπικότητά της, τις επιδόσεις και την πολυτελής της διάσταση, στοιχεία τα οποία οι άνθρωποι της Spanos Luxury Cars, στην οποία μπορεί να την αποκτήσεις κανείς, γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλο.

Advertisement
Advertisement

Η FPace SVR λοιπόν συναρπάζει με το βλέμμα να μην μπορεί να ξεκολλήσει από το εντυπωσιακό αμάξωμά της. Υποσυνείδητα, γίνεται αντιληπτό ότι όπως κάθε Jaguar, έτσι και αυτή επιβάλλει σεβασμό και σίγουρα διαφέρει από τα συνηθισμένα SUV.

Ξεχωρίζει με την ισχυρή σχεδιαστική της ταυτότητα. Κάτι που είναι πολύ δύσκολο στις ημέρες μας, όπου όλα τα υπόλοιπα μοντέλα μεγαλώνουν σε διαστάσεις και βασίζονται στο σχήμα τους, σε μια προσπάθεια να διακριθούν. Ωστόσο, στη Jaguar γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι η ουσία, ιδίως σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο επιδόσεων.

Advertisement

Η FPace SVR έχει το αμάξωμα που της αρμόζει. Με έντονη σχεδίαση και πολύ δυναμικά χαρακτηριστικά, εμπρός και πίσω. Τα φώτα της, η μάσκα της, οι αεραγωγοί της και οι προφυλακτήρες της την κάνουν μια αυθεντική Jaguar και ένα της δίνουν τον σπορ χαρακτήρα της.

Advertisement

Στο εσωτερικό, η ποιότητα κατασκευής και το επίπεδο εξοπλισμού είναι αυτό που ταιριάζει σε μια Jaguar. Η πολυτέλεια είναι στον ύψιστο βαθμό και αυτό μπορούν να το καταλάβουν αμέσως όσοι βρεθούν εντός της FPace SVR. Αναμφισβήτητα, οι Βρετανοί γνωρίζουν πώς να κάνουν τον κάτοχο μίας F-Pace SVR να αισθάνεται σαν βασιλιάς!

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα της, ο V8 με τεχνολογία compressor αποδίδει 550 ίππους και την επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,0 δευτερόλεπτα! Μια επίδοση αντάξια ενός supercar!

Advertisement

Ο αναμφισβήτητος σπορ χαρακτήρας της βασίζεται και στην ανάρτησή της η οποία είναι ρυθμισμένη με τρόπο που ο οδηγός να μπορεί να χαίρεται την καθημερινή μετακίνησή του αλλά και να βελτιώνει τις ικανότητές του σε μια πίστα κατά τη διάρκεια ενός track-day.

Στη Spanos Luxury Cars οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν από κοντά τη Jaguar F-Pace SVR και να μάθουν λεπτομέρειες γι’ αυτή από τα έμπειρα και άρτια καταρτισμένα στελέχη της τα οποία μπορούν να προσφέρουν την κατάλληλη ενημέρωση και να κατευθύνουν σωστά τον υποψήφιο αγοραστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο υπερσύγχρονο BMW & MINI Service της Σπανός ΑΕ στην Κηφισιά
LEVC: Ηρθαν στην Ελλάδα τα αγγλικά ταξί (και όχι μόνο) – Δείτε τα απο κοντά
Η επιθετική εμφάνιση της νέας Jaguar F-Pace SVR (video)