Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jaguar: Έρχεται ο υβριδικός αντικαταστάτης της F-Type;

Ελλάδα 5:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar: Έρχεται ο υβριδικός αντικαταστάτης της F-Type;

ΝΕΑ

Jaguar: Έρχεται ο υβριδικός αντικαταστάτης της F-Type;

ΝΕΑ

Υπεραυτοκίνητο με κινητήρα στο κέντρο φέρεται να ετοιμάζει η Jaguar σύμφωνα με αναφορές στο Διαδίκτυο με το μοντέλο που βρίσκεται στα σκαριά να φέρει και υβριδική τεχνολογία αποτελώντας παράλληλα και αντικαταστάτη της F-Type. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστική αναφορά του βρετανικού Autoexpress το διάδοχο μοντέλο της F-Type θα φέρει υβριδική τεχνολογία, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στην παραγωγή και μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου, η οποία ωστόσο θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

H Jaguar θέλει να συναγωνιστεί στα ίσια της McLaren και Audi σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα και η διάδοχος της F-Type, που μπορεί να ονομάζεται και J Type, αναμένεται να έχει τον κινητήρα στο κέντρο. Οι τεχνικοί της βρετανικής εταιρίας δείχνουν να έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση για αυτή την αρχιτεκτονική καθώς μάλλον ευνοεί τις λύσεις που έχουν στα χέρια τους, αν ο κινητήρας εσωτερικής καύσης συνδυαστεί με ηλεκτρικό κινητήρα.

jaguar-c-x75-640

Advertisement
Advertisement

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι της Jaguar που έχουν αναλάβει την εξέλιξη του επόμενου coupe τους, έχουν σαν πρωτότυπο για την σχεδίαση του μοντέλου τους το νέο Honda NSX.

Η αναφορά της βρετανικής ιστοσελίδας κάνει επίσης λόγο για την σχεδίαση του μοντέλου η οποία θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με την υπάρχουσα F-Type, ενώ η ισχύς του, για την στάνταρ έκδοση τουλάχιστον, αναμένεται να βρίσκεται κοντά στους 550 ίππους.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω δεν αποκλείεται η Jaguar να συνεχίζει τελικά την εξέλιξη του εικονιζόμενου C-X75 που παρουσιάστηκε το 2010, φέρει μηχανή επίσης στο κέντρο, αλλά δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή λόγω της διεθνούς οικονομικής ύφεσης εκείνη την εποχή.