Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jaguar: Ένα taxi παρακαλώ…ναι, για το Ring…”

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar: Ένα taxi παρακαλώ…ναι, για το Ring…”

ΝΕΑ

Jaguar: Ένα taxi παρακαλώ…ναι, για το Ring…”

ΝΕΑ

Μια πραγματική εμπερία ζωής προσφέρει η Jaguar στους φίλους τηε, στους φανατικούς οπαδούς της “Πράσινής Κόλασης” αλλά και σε όλους εκείνους που απλά την “βρίσκουν” με την ταχύτητα. Πολύ απλά κλείστε την δική σας θέση στο πρόγραμμα Jaguar Race Taxi και θα καταλάβετε τι εννοούμε. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η Jaguar λοιπόν δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να γνωρίσουν από πρώτο χέρι το Nürburgring Nordschleife να κάτσουν στην θέση του συνοδηγού και να κάνουν έναν γύρο με το γκάζι στο πάτωμα. Την θυμάστε την σειρά γαλλικών ταινιών “ΤΑΧΙ”; Ε, κάτι τέτοιο. Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για ταινία στο σινεμά αλλά για την πραγματικότητα!

jaguar-race-taxi-nurburgring-640

Τα προσφερόμενα… TAXI είναι οι Jaguar F-TYPE SVR και XJR575, που φέρουν υπετροφοδοτούμενους V8 με απόδοση 575 ίππους. Το πιο σημαντικό είναι ότι πίσω από το τιμόνι κάθονται επαγγελματίες οδηγοί, κάποιο πρώην αγωνιζόμενοι σε αγώνες αντοχής, που ξέρουν την “Πράσινη Κόλαση” καλύτερα και από τον εαυτό τους κια μπορούν να πιέσουν τα μοντέλα της βρετανικής εταιρίας έως τα 1,2 g. Οι μόνοι περιορισμοί που θέτει η Jaguar για αυτή την εμπειρία ζωής, που έχει κόστος 200 ευρώ, είναι να είστε άνω των 18 ετών και κάτω από δύο μέτρα και 120 κιλά.

Advertisement
Advertisement

jaguar-race-taxi-nurburgring-640-2

Νομίζουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερη πρώτη γνωριμία με την θρυλική πίστα της Γερμανίας από μια γρήγορη βόλτα μέσω της εμπειρίας που προσφέρει η Jaguar. Αν ψηθήκατε και εσείς όσο και εμείς μπορείτε να κλείσετε την δική σας θέση σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.