Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ήρθε το… hyper scooter (+video)

Ελλάδα 16:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ήρθε το… hyper scooter (+video)

ΝΕΑ

Ήρθε το… hyper scooter (+video)

ΝΕΑ

Με όλα τα μικρό-μοντέλα αστικής μετακίνησης, που είναι διαθέσιμα προς αγορά στις πόλεις σε όλο τον πλανήτη, τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν κατακλίσει τη αγορά.

Advertisement
Advertisement

Το Dragonfly είναι ένα τετράτροχο Hyperscooter, που θα κάνει τους δρόμους της πόλης και τα… δάση τη δική σας «παιδική χαρά».

Υπάρχουν αμέτρητες εταιρείες που κατασκευάζουν ηλεκτρικά πατίνια (ή scooter με όρθια θέση οδήγησης) σε αμέτρητα σχέδια και με πολλές δυνατότητες, οπότε ένα ακόμη μπορεί να μην σας εντυπωσιάσει. Η D-Fly είναι εδώ για να σας αλλάξει γνώμη. Η Dragonfly είναι μια βρετανική εταιρεία που ασχολείται με την κατασκευή οχημάτων αναψυχής, όπως τα αποκαλούν. Το νεότερο προϊόν της, το ομώνυμο Dragonfly, μόλις κυκλοφόρησε με στόχο να αμφισβητήσει όλα τα ηλεκτρικά πατίνια.

Το Dragonfly, περιγράφεται ως hyperscooter. Όχι μόνο έχει τέσσερις τροχούς, όλους κατευθυνόμενους, αλλά έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία και εκτός δρόμου. Είναι χτισμένο σε μια πλατφόρμα από ανθρακονήματα και πατά σε τέσσερα ελαστικά 10 ιντσών. Φροντίζοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητές του έχει σύστημα ανεξάρτητης ανάρτησης… με διπλά ψαλίδια αμορτισέρ και ελατήρια.

Advertisement
Advertisement

Το πατίνι έχει ένα ζεύγος κινητήρων 550 W που στέλνουν 1.650 Watt στους τροχούς, επιτρέποντας του να κινείται με ταχύτητες που μπορούν να φτάσουν τα 40χλμ/ώρα.Η μπαταρία παρέχει αυτονομία 80 χλμ και μπορεί να επαναφορτιστεί σε περίπου τρεις ώρες. Με βάρος 16,8 κιλά, το Dragonfly είναι εξοπλισμένο με εντοπισμό GPS και συναγερμό που ενημερώνει τον ιδιοκτήτη όταν κινείται μακριά του. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει επίσης: Φώτα (κατηγορίας αυτοκινήτου) μπροστά και πίσω (με ενδείξεις LED) και έξυπνη κλειδαριά που χρησιμοποιεί τετραψήφιο PIN.

Η D-Fly προσφέρει το πατίνι Dragonfly σε δύο παραλλαγές. Το DF με προσανατολισμό στην πόλη (με τιμή από 1.900 ευρώ) και το off-roading DFX κοστίζει περίπου 2.240 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το 43% των Ελλήνων έχει στραφεί σε εναλλακτικά μέσα μετακίνησης!
Σοκ! Ηλεκτρικά πατίνια κινούνται με 120 χλμ./ώρα
Στα σκαριά πανελλαδικό δίκτυο κέντρων προσιτής ηλεκτροκίνησης