Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είναι αυτό το νέο σεντάν της Lada;

Ελλάδα 14:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι αυτό το νέο σεντάν της Lada;

ΝΕΑ

Είναι αυτό το νέο σεντάν της Lada;

ΝΕΑ

Οι πληροφορίες από τη Lada αναφέρουν ότι ακόμη και εντός της χρονιάς θα δούμε τον αντικαταστάτη του θρυλικού 2101. Όπως είναι φυσικό, η φαντασία των ανεξάρτητων σχεδιαστών άρχισε να καλπάζει.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τον Ρώσο σχεδιαστή Hodyrev Sergei Pavlovich, ο οποίος δημιούργησε το πρωτότυπο Concept 01 για να μας δείξει το πως φαντάζεται την μεγάλη επιστροφή του θρυλικού Lada. Ο σχεδιαστής προσδίδει στο Concept 01 ένα 4πορτο αμάξωμα με σχετικά compact διαστάσεις και εμπρόσθιο τμήμα που παραπέμπει στο θρυλικό Lada, λόγω της σχεδίασης της γρίλιας μάσκας και των φώτων, ενώ και στο πίσω μέρος το πρωτότυπο θυμίζει το Lada 2101.

Φυσικά και θέλοντας να τονίσει τον σύγχρονο χαρακτήρα του, το πρωτότυπο που δημιούργησε ψηφιακά ο Ρώσος σχεδιαστής ξεχωρίζει και με στοιχεία όπως είναι οι εμπρόσθιοι LED προβολείς, τα μικρά σε μέγεθος πλαϊνά παράθυρα, αλλά και οι έντονες πλαϊνές νευρώσεις.

Advertisement
Advertisement

Ως προς το μέλλον του διαδόχου του Lada, όπως προείπαμε πληροφορίες από τη Ρωσία κάνουν λόγο ότι δεν αποκλείεται η Lada να μας δείξει το νέο μοντέλο μέχρι και τα τέλη της χρονιάς. Το τι θα συμβεί τελικά θα το μάθουμε μέσα στους επόμενους μήνες.