Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτροπληξία για χάρη του Kia EV9 (+video)

Ελλάδα 14:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτροπληξία για χάρη του Kia EV9 (+video)

ΝΕΑ

Ηλεκτροπληξία για χάρη του Kia EV9 (+video)

ΝΕΑ

Η Kia βρήκε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να παρουσιάσει το ηλεκτρικό της EV9.

Advertisement
Advertisement

Έναν πολύ πρωτότυπο και παράλληλα αρκετά επικίνδυνο τρόπο βρήκε η Kia για να προωθήσει το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο EV9. Οι άνθρωποι της Kia αποφάσισαν να επιστρατεύσουν το γνωστό μοντέλο Τζόντι Κίντ με σκοπό να την… ηλεκτρίσουν με ένα εκατομμύριο βολτ!

Για να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο εγχείρημα οι άνθρωποι της Kia προμηθεύτηκαν μια υψηλής τεχνολογίας στολή Faraday από ειδικό υλικό το οποίο πετυχαίνει δύο στόχους. Ο πρώτος είναι να προστατεύσει το σώμα του ανθρώπου και από την άλλη να δημιουργήσει ηλεκτρικές κενώσεις που θα δημιουργούνται στα άκρα των χεριών.

Advertisement
Advertisement

Η Τζόντι Κιντ λοιπόν τοποθετήθηκε μπροστά από το καινούριο EV9 και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό καθώς τη στιγμή που τη διαπέρασε ένα εκατομμύριο βολτ δημιουργήθηκαν ηλεκτρικοί «κεραυνοί» στις άκρες των δαχτύλων των χεριών της.

Φυσικά, οι τεχνικοί του βίντεο και των φωτογραφιών έκαναν τα μαγιά τους και αντί για την στολή Faraday η Κιντ εμφανίστηκε στο τελικό βίντεο και τις εικόνες με ένα κανονικό φόρεμα. Η ίδια πάντως τόνισε στις δηλώσεις της ότι αυτό ήταν το πιο επικίνδυνο πράγμα που είχε κάνει στην καριέρα της.

Advertisement

Βίντεο της Τζόντι Κιντ με το Kia EV9.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Kia Spοrtage γίνεται 30!
Αντίστροφη μέτρηση για τα αποκαλυπτήρια του Kia EV4
Πρώτη επαφή με το νέο ηλεκτρικό Kia EV9 GT-Line