Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ηλεκτρική Bentley S3 Continental Flying Spur

Ελλάδα 9:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρική Bentley S3 Continental Flying Spur

Mobility

Ηλεκτρική Bentley S3 Continental Flying Spur

Mobility

Η Lunaz προσφέρει έναντι 490.000 δολαρίων τη δυνατότητα να έχει κάποιος (που μπορεί) μια ηλεκτρική Bentley S3 Continental Flying Spur.

Advertisement
Advertisement

Η Lunaz είναι μια βρετανική εταιρεία που ειδικεύεται στη μετατροπή κλασικών βρετανικών μοντέλων σε ηλεκτρικά με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Προσφέρει ήδη ηλεκτρικές μετατροπές για τα Range Rover, Jaguar XK120, Rolls Royce Phantom V και Silver Cloud, ενώ τώρα έρχεται να προσθέσει στις επιλογές των πελατών της και την Bentley. Αυτή η Bentley S3 Continental Flying Spur του 1961, κάποτε είχε κάτω από το εμπρός καπό του ένα V8 μοτέρ της Bentley με χωρητικότητα 6,2 λίτρων. Τώρα πια όμως, η ισχύς προκύπτει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ που υποστηρίζεται από μπαταρίες για να υπάρχει επάρκεια αυτονομίας. Η Lunaz δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο σύστημα μετάδοσης της S3 αλλά είναι πιθανό να περιλαμβάνει το ίδιο σύνολο κινητήρα- μπαταρίας που έχει χρησιμοποιηθεί στη μετατροπή της Rolls-Royce Silver Cloud.

Advertisement
Advertisement

Σε εκείνη την περίπτωση, έχουμε ένα ζεύγος ηλεκτρικών κινητήρων που στέλνουν συνολική ισχύ 375 ίππων και 700 Nm ροπής στους πίσω τροχούς. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 80kWh και επιτρέπει την αυτονομία να είναι πάνω από 480 χιλιόμετρα. Η Lunaz έχει αναβαθμίσει τα φρένα και την ανάρτηση της Continental, ενώ έχει αλλάξει το σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρικά υποβοηθούμενο. Εξωτερικά, το μοντέλο μοιάζει με μια κανονική ανακατασκευασμένη Bentley. Το συγκεκριμένο Flying Spur έχει βαφτεί με διχρωμία κατόπιν αιτήματος του ιδιοκτήτη αλλά η Lunaz δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής απόχρωσης- σε όποιον πληρώνει καλά.

Διαβάστε ακόμα:
Έτοιμος ο πρώτος χειροποίητος W12 κινητήρας για τη Bentley Bacalar
H Creative Bespoke έχει φτιάξει την απόλυτη Bentley Bentayga
Ένα ιδιαίτερα κομψό πρωτότυπο SUV για την Bentley