Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ιδιαίτερα κομψό πρωτότυπο SUV για τη Bentley

Ελλάδα 1:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ιδιαίτερα κομψό πρωτότυπο SUV για τη Bentley

ΝΕΑ

Ένα ιδιαίτερα κομψό πρωτότυπο SUV για τη Bentley

ΝΕΑ

Ο σχεδιαστής Emre Husmen προτείνει ένα SUV για τη Bentley που μοιάζει να αντλεί στοιχεία από την Mulliner Bacalar και δίνει μαθήματα στυλ.

Advertisement
Advertisement

Αν η Bentley ήθελε να πάρει το «θέμα» SUV σε άλλο επίπεδο σε ότι αφορά την εμφάνιση, θα μπορούσε να δώσει σάρκα και οστά στην πρόταση του Emre Husmen.

Ονομάστηκε το EXP8 και σχεδιάστηκε ως υπέρ SUV επόμενης γενιάς. Έχει πολλά στοιχεία εμπνευσμένα από το περιορισμένης παραγωγής Bentley Mulliner Bacalar και φαίνεται πως έχει κρατήσει τα καλύτερα στοιχεία από αυτό. Από την μπροστινή όψη, η επιρροή του Bacalar είναι άμεσα εμφανής χάρη στους στρογγυλούς προβολείς με τα ένθετα οριζόντια φώτα ημέρας. Ο Husmen έδωσε επίσης στο Bentley EXP8 μια μπροστινή μάσκα παρόμοια με αυτή του Bacalar, όπου διακρίνεται ακόμα και ο αριθμός «8».

Advertisement
Advertisement

Οι πλευρές του concept είναι πολύ διαφορετικές από αυτές της Bentayga. Η ύπαρξη τετράγωνων τόξων πάνω από τους τροχούς, είναι μια από τις σημαντικότερες αισθητικές διαφορές σε σχέση με το υπάρχον SUV της Bentley. Οι επεμβάσεις στο πίσω μέρος κάνουν το αυτοκίνητο να φαίνεται ακόμα πιο ομοιογενές και καλαίσθητο, με τα πιο μικρά σε όγκο πίσω φώτα να ταιριάζουν ιδιαίτερα στο σύνολο. Εξαιρετικά καλαίσθητες είναι και οι υπόλοιπες «λεπτομέρειες» της σχεδίασης, που έχουν να κάνουν με την αεροτομή στην πόρτα του χώρου των αποσκευών αλλά και τον ευδιάκριτο διαχύτη στο κάτω μέρος.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι το ιδιαίτερο χρώμα της Bentley Bacalar;

Advertisement

Το V8 θαύμα κάτω από το εμπρός καπό της Bentley Flying Spur

Αύξηση των πωλήσεων για τη Bentley παρά τον κορονοϊό

 

Advertisement