Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Creative Bespoke υποστηρίζει πως έφτιαξε την απόλυτη Bentley Bentayga

Ελλάδα 17:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Creative Bespoke υποστηρίζει πως έφτιαξε την απόλυτη Bentley Bentayga

ΝΕΑ

H Creative Bespoke υποστηρίζει πως έφτιαξε την απόλυτη Bentley Bentayga

ΝΕΑ

Η Creative Bespoke φαίνεται ζήλεψε τη λάμψη των δημιουργιών της Mansory και έβαλε στο στόχαστρο το κοινό της Bentley Bentayga, προσφέροντας μια πρόταση που η ίδια χαρακτηρίζει ως «κινούμενο έργο τέχνης».

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορούν όλοι να παρατηρήσουν καθότι βγάζει μάτι, η πρόταση της Creative Bespoke διαθέτει ένα body kit με προεκτάσεις στα φτερά και τα μαρσπιέ.

Νέα είναι και η μπροστινή ποδιά με πλευρικές «λεπίδες», νέος και ο πίσω διαχύτης, όπως επίσης και η πτέρυγα οροφής αλλά και η αεροτομή στην πίσω πόρτα. Το φινίρισμα της μαύρης βαφής έρχεται σε αντίθεση με πολλές κόκκινες πινελιές και το πολυτελές SUV «πατάει» σε σφυρήλατους τροχούς Onyx 23 ιντσών που φέρουν ελαστικά της Continental. Στο εσωτερικό η μεγάλη διαφορά γίνεται από την μαύρη και κόκκινη δερμάτινη ταπετσαρία σε μοτίβο με ρόμβους, ενώ το άφθονο χρώμιο το ταμπλό τονίζει το premium ύφος του μοντέλου. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με σχεδόν ολόκληρο τον κατάλογο των αξεσουάρ της Bentley, από το σύστημα ψυχαγωγίας έως το αναλογικό ρολόι που κάθεται ανάμεσα στους αεραγωγούς στο κέντρο του ταμπλό, ηλιοροφή, κλιματισμός 4 ζωνών,  premium ηχοσύστημα, δορυφορική πλοήγηση, θερμαινόμενα ηλεκτρικά καθίσματα, ηλεκτρική πίσω πόρτα, night vision, κλ.π.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας V8 twin-turbo των 4.0-λίτρων έχει αναβαθμιστεί για να αποδίδει περί τους 700 ίππους (από τους 550 της Bentayga στη stock μορφή), και έτσι η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα διαρκεί μόλις 4,4 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα είναι 290 χλμ./ώρα. Οι αναβαθμίσεις της συγκεκριμένης Bentayga ξεπερνούν σε κόστος τα 90.000 δολάρια και αξίζει να σημειώσουμε για όσους ενδιαφέρονται, πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της Creative Bespoke, είναι προς πώληση έχοντας «γράψει» μόλις 7.000 χιλιόμετρα στο δρόμο. Είναι μια Bentayga του 2019 και το ταμπελάκι της τιμής της γράφει 239.000 δολάρια– «μόλις» 55.000 πιο ακριβά από το να αγοράσει κανείς στις ΗΠΑ μια ολοκαίνουργια. Περί ορέξεως…

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Μια Mercedes-AMG GT S με 656 άλογα!

Η Mansory “απογειώνει” το Audi RS Q8

Advertisement

Bentley Bentayga Plug-In Hybrid: Ηρεμία εντός και εκτός πόλης (VIDEO)