Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού τα τρία πιο ακριβά μεταχειρισμένα που πωλούνται στην Ελλάδα

Ελλάδα 12:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού τα τρία πιο ακριβά μεταχειρισμένα που πωλούνται στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Ιδού τα τρία πιο ακριβά μεταχειρισμένα που πωλούνται στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Αυτοκίνητα που κοστίζουν μία περιουσία πωλούνται ως μεταχειρισμένα στην Ελλάδα. Δείτε ποια είναι τα 3 πιο ακριβά αυτή τη στιγμή στη χώρα μας…

Advertisement
Advertisement

Όπως έχετε διαβάσει αλλά και ενημερώστε καθημερινά από το Newsauto, η αγορά του αυτοκινήτου στην Ελλάδα πηγαίνει αρκετά καλά ενώ παρουσιάζει και συνεχή άνοδο. Εξίσου καλά πηγαίνουν και οι πωλήσεις από δεύτερο χέρι καθώς τα οχήματα αυτά απευθύνονται, τόσο σε αυτούς που αγοράζουν ένα όχημα για να καλύπτουν τις ανάγκες τους, όσο σε και αυτούς που ψάχνουν κάτι μοναδικό.

Βέβαια για να κάνεις δικό σου το κάτι.. μοναδικό θα πρέπει να πληρώσεις και αρκετά χρήματα. Αυτοκίνητα που κοστίζουν πολλά χρήματα υπάρχουν πάρα πολλά, ενώ αρκετά θα λέγαμε πως είναι και αυτά που κοστίζουν μία περιουσία.

Αναζητώντας στο διαδίκτυο (και στην ιστοσελίδα μεταχειρισμένων car.gr), βρήκαμε αυτά που κοστίζουν τα περισσότερα χρήματα ως μεταχειρισμένα, στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Tο πιο ακριβό είναι Ford
Αν και οι περισσότεροι θα περίμεναν να δούνε στην πρώτη θέση ως το πιο ακριβό, κάποιο μοντέλο της Lamborghini ή της Ferrari, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και αυτό διότι στην κορυφή φιγουράρει ένα συλλεκτικό Ford GT40. Το συγκεκριμένο που είναι μοντέλο του 2006 έχει μόλις 9.000 χλμ. στο οδόμετρο και κοστίζει 550.000 ευρώ. Το σπορ μοντέλο εφοδιάζεται με κινητήρα 5.5 λίτρων και αποδίδει 750 άλογα ενώ διαθέτει χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ferrari με 525.000
Το δεύτερο πιο ακριβό αυτοκίνητο είναι ένα Ferrari F8 Spider το οποίο διατίθεται αντί του ποσού των 525.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο και σύμφωνα με την αγγελία είναι καινούργιο, μοντέλο του 2023 και εφοδιάζεται με κινητήρα 3.9 λίτρων ο οποίος αποδίδει 720 ίππους.

Advertisement

Lamborghini με 500.000
Στην τρίτη θέση συναντούμε μία Lamborghini Aventador, μοντέλο του 2019 που πωλείται για 500.000 ευρώ. Το ιταλικό super car έχει κάνει 13.200 χιλιόμετρα και είναι στην έκδοση cabrio. Ο κινητήρας του έχει χωρητικότητα 6.5 λίτρα και αποδίδει 740 άλογα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο πωλείται η Lamborghini του Ντόναλτ Τραμπ;
Το νέο Nissan GT-R θα είναι από… άλλο πλανήτη
Τα νέα της πιάτσας, 413…