ΝΕΑ

Ιδού τα νέα αυτοκίνητα που θα βρει ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής

Ελλάδα 19:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού τα νέα αυτοκίνητα που θα βρει ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής

ΝΕΑ

Ιδού τα νέα αυτοκίνητα που θα βρει ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής

ΝΕΑ

Τα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα που πήρε η Περιφέρεια Αττικής, θα έχει στη διάθεσή του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Advertisement

Πρόκειται και 42 ολοκαίνουργια ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία προορίζονται για τους επόπτες των τομέων Υγείας, Μεταφορών και Ανάπτυξης, καθώς επίσης και για την ομάδα που ελέγχει τα επίπεδα ασφάλειας των δρόμων.

Η επίσημη παράδοση των οχημάτων πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες. Τα αυτοκίνητα αυτά είναι τα e-208 και e-2008 δύο από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρικά της Peugeot.

Advertisement

Το Peugeot e-208 είναι ένα ηλεκτρικό έκδοση του δημοφιλούς hatchback 208. Κινείται από έναν ηλεκτρικό κινητήρα με ισχύ 100kW (136 ίππους), που του προσφέρει επιταχύνσεις και αθόρυβη λειτουργία. Η μπαταρία του 50 kWh επιτρέπει αυτονομία περίπου 340 χιλιόμετρα σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

Το Peugeot e-2008 είναι η ηλεκτρική έκδοση του SUV 2008. Εχει κοινές πολλά τεχνικά στοιχεία με το e-208, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας 50 kWh και του ηλεκτρικού κινητήρα των 100kW. Λόγω του μεγαλύτερου βάρους και του μεγέθους του, η αυτονομία του e-2008 είναι ελαφρώς μικρότερη από αυτή του e-208, αλλά παραμένει ανταγωνιστική στην κατηγορία του.

Advertisement

 

Advertisement

Και τα δύο αυτοκίνητα διαθέτουν έναν σύγχρονο εσωτερικό χώρο, με ψηφιακούς πίνακες οργάνων και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Peugeot.

Επίσης, είναι εξοπλισμένα με πληθώρα τεχνολογιών βοήθειας στον οδηγό, όπως αυτόματο φρενάρισμα εκτάκτου ανάγκης, προειδοποίηση απομάκρυνσης από τη λωρίδα και άλλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ιδού τα νέα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες της Αστυνομίας
Αυτά είναι τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της ΔΕΔΔΗΕ
Επέλεξε το νέο του αυτοκίνητο ο Στέφανος Κασσελάκης

Advertisement