Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επέλεξε το νέο του αυτοκίνητο ο Στέφανος Κασσελάκης

Ελλάδα 1:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επέλεξε το νέο του αυτοκίνητο ο Στέφανος Κασσελάκης

ΝΕΑ

Επέλεξε το νέο του αυτοκίνητο ο Στέφανος Κασσελάκης

ΝΕΑ

Αφήνει το Volkswagen T-Roc ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, επιλέγοντας την άνεση και τις σαφώς πιο πολυτελείς μετακινήσεις…

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα benefits (οφέλη) που έχει αυτή η θέση, είναι και τα αυτοκίνητα με τους οδηγούς, που θα έχει στη διάθεσή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αν και ο Αλέξης Τσίπρας, γενικά δεν επέλεγε αυτοκίνητα καινούργια και σύγχρονα, ίσως για λόγους “αριστερής εικόνας”, έκανε τη ρελάνς πριν τις τελευταίες Εθνικές εκλογές και επέλεξε ένα πιο χλιδάτο αυτοκίνητο από αυτά που του πρότειναν από τη Βουλή. Αυτό ήταν ένα Range Rover Sport, το οποίο ο πρώην Πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ το άφησε  αμέσως μετά την πρώτη Εθνική εκλογική αναμέτρηση.

Παραμονές της πρώτης Εθνικής εκλογικής αναμέτρησης

Ο νέος Πρόεδρος της αριστερής παράταξης -σύμφωνα με τις εμφανίσεις του- επέλεξε λοιπόν αυτό το αυτοκίνητο να είναι το καθημερινό του, αφήνοντας το δικό του VW T-ROC στα χέρια του συντρόφου του.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα Range Rover Sport προηγούμενης γενιάς, που παρουσιάστηκε το 2016. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι με ένα εξακύλινδρο (V6) κινητήρα πετρελαίου 3.000 κυβικών, προέλευσης BMW. Το κύριο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι η πολυτέλεια που προσφέρει στους επιβάτες του.
Το εσωτερικό του είναι καλά σχεδιασμένο, με ποιοτικά υλικά και κομψές λεπτομέρειες. Η άνεση των επιβατών είναι εξασφαλισμένη, είτε κάθονται στα μπροστινά καθίσματα, είτε στα πίσω.

Το Range εξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ των εσωκομματικών εκλογών

 

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsauto, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρωτοήρθε στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα, από τα κατασχεμένα αυτοκίνητα του πρώην ΟΔΔΥ και συγκεκριμένα από αυτά που κατάσχονται από καταδικασμένους εγκληματίες.

Advertisement

Το πολυτελέστατο Range Rover Sport ήταν μέσα στις επιλογές του νέου Προέδρου ο οποίος φυσικά και έσπευσε να το επιλέξει.
Σημειώστε πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει στην ΕΛ.ΑΣ. – ασφάλεια υψηλών προσώπων. Ενα από τα αυτοκίνητα που τα διαθέτει η Βουλή στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν είναι παροχή του κόμματος αλλά του θεσμού…

 

Σήμερα, έξω από το σπίτι του κου Κασσελάκη

Advertisement

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε αυτοκίνητο
Το Range Rover Sport του Αλέξη Τσίπρα τα έχει τα χρονάκια του…
Από που προήλθε το Range Rover του Αλέξη Τσίπρα;