Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού αν έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά με το νερό (video)

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού αν έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά με το νερό (video)

ΝΕΑ

Ιδού αν έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά με το νερό (video)

ΝΕΑ

Σε μία ειδική δοκιμή υποβλήθηκε το ηλεκτρικό αμερικανικό pickup  το Tesla Cybertruck. Δείτε τι συνέβη…

Advertisement
Advertisement

Από όταν λανσαρίστηκε το Tesla Cybertruck, ο αμερικανικός Τύπος και οι άνθρωποι των ΗΠΑ γενικότερα, έχουν βαλθεί να βρίσκουν θέματα όσον αφορά στην κατασκευή και τις δυνατότητές του. Αυτή τη φορά όμως, σε μία σκληρή δοκιμή στην οποία υποβλήθηκε, ο Μασκ εν μέρει δικαιώθηκε.

Το κανάλι του YouTube, TechRax ολοκλήρωσε μία πολύ σκληρή δοκιμή για το Cybertruck, βάζοντάς το να διασχίσει βαθιά νερά.

Ο Μασκ είχε τονίσει περίπου έναν χρόνο πριν το λανσάρισμα του πολύκροτου μοντέλου, ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως «βάρκα» για ορισμένο χρόνο, διασχίζοντας μέχρι και θάλασσες με σχετικά υψηλή στάθμη νερού.

Το Cybertruck μπήκε σε Wade mode για τη δοκιμή, μία επιλογή που είναι διαθέσιμη μόνο αφότου ο χρήστης επιλέξει το προφίλ οδήγησης off-road.

Advertisement

Χάρη στο Wade mode, το pickup αντέχει έως και 30 λεπτά μέσα στο νερό χωρίς να βραχυκυκλώσει η μπαταρία. Μετά το πέρας αυτού του ορισμένου χρόνου όμως, σβήνει αυτόματα για να αποφύγει τη ζημιά.

Πρέπει να σημειωθεί βέβαια, πως η εγγύηση της Tesla δεν καλύπτει οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο Cybertruck ενώ ο χρήστης είχε τη λειτουργία Wade mode.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, το φουτουριστικό pickup βγήκε κυρίαρχο από αυτήν τη σκληρή δοκιμή. Όπως θα παρατηρήσετε και στο βίντεο, οι TechRax ξεκίνησαν από χαμηλή στάθμη νερού και έφτασαν να δοκιμάζουν αν περνάει από νερό που η στάθμη του ξεπερνούσε το ύψος της μάσκας!

Αποδείχθηκε περίτρανα τελικά, ότι το Cybertruck όχι απλά «δεν καταλαβαίνει», αλλά συνεχίζει απτόητο χωρίς να χάνει ισχύ.

Η μόνη αστοχία της δοκιμής αφορούσε δύο πλαστικά μέρη που μετακινήθηκαν από τη θέση τους και κυρίως, τους διακόπτες που ανοίγουν το κάλυμμα της καρότσας οι οποίοι έπαψαν να λειτουργούν.

Advertisement

Υποθέτουμε πως και άλλοι χρήστες θα προβούν σε παρόμοιες δοκιμές και θα ενημερώσουν εάν ο διακόπτης βραχυκυκλώνει όποτε το Cybertruck μπει βαθιά στο νερό ή αν αυτό ήταν απλά μία άτυχη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αν είναι δυνατόν! Τα Tesla Cybertruck σκουριάζουν!
Το Cybertruck προκαλεί νέο «πονοκέφαλο» στο Μασκ!
Τι γίνεται όταν το Cybertruck αντιμετωπίζει μία 911 turbo; (+video)