Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αν είναι δυνατόν! Τα Tesla Cybertruck σκουριάζουν!

Ελλάδα 1:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αν είναι δυνατόν! Τα Tesla Cybertruck σκουριάζουν!

ΝΕΑ

Αν είναι δυνατόν! Τα Tesla Cybertruck σκουριάζουν!

ΝΕΑ

Από όταν λανσαρίστηκε, το φουτουριστικό pickup της Tesla έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα για όλους τους πιθανούς λόγους. Πλέον, υπάρχει ένας ακόμα.

Advertisement
Advertisement

Τα παράπονα δίνουν και παίρνουν από τους κατόχους του Tesla Cybertruck. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το γυαλιστερό τους pickup εμφανίζει σημάδια σκουριάς στο υποτιθέμενο άκαμπτο αμάξωμα από ανοεξείδωτο χάλυβα.

Το ζήτημα προέκυψε για πρώτη φορά στο φόρουμ cybertruckownersclub.com, όπου ένας χρήστης με το όνομα Raxar μοιράστηκε τον προβληματισμό του, παραπονούμενος ότι λίγο αφότου παρέλαβε το Cybertruck, αυτό εμφάνισε σημάδια σκουριάς μετά από βροχή διάρκειας δύο ημερών.  

«Το παρέλαβα στο Δουβλίνο της Καλιφόρνια, όπου έβρεχε καταρρακτωδώς. Το οδήγησα μέχρι το Σακραμέντο και αφού είχαν περάσει δύο μόλις μέρες, μερικά πορτοκαλί σημάδια είχαν αρχίσει να φαίνονται» μαρτυρά ο κάτοχος του Cybertruck.

Advertisement
Advertisement

Η ανάρτηση του Ratax αμέσως δημιούργησε ένα κύμα ταραχής και συζητήσεων στο φόρουμ, αφού και άλλοι κάτοχοι μαρτύρησαν ότι έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο ζήτημα. Ωστόσο, του έδωσαν μερικές ιδέες για το τί άλλο μπορεί να είναι.

Όπως αποδείχθηκε, αφού αρκετοί μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τις ιστορίες τους, η Tesla έχει προβλέψει αυτή τη διάβρωση στον σκληρό σκελετό που κοσμεί το αμάξωμα του Cybertruck.

Πράγματι, το manual προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες ότι τα ατσάλινα πάνελ του Cybertruck μπορεί να διαβρωθούν υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Advertisement

Μάλιστα, η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία προτείνει λύσεις για αυτήν την περίπτωση, τονίζοντας οι ιδιοκτήτες να μην περιμένουν το Cybertruck να γίνει χειρότερα μέχρι να αναλάβουν δράση.

Σημάδια διάβρωσης και σκουριάς μπορεί θεωρητικά να εμφανιστούν σε πολλά αυτοκίνητα. όμως το πόσο γρήγορα το Cybertruck -με τη δομή και τα πάνελ από ανοξείδωτο χάλυβα όπως αναφέρει η Tesla– εμφάνισε σημάδια σκουριάς, πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα.

Advertisement

Στην τελική, μιλάμε για ένα pickup που κοστίζει πάνω από 90.000 δολάρια. Δηλαδή, αν στην κατά τα άλλα ηλιόλουστη Καλιφόρνια εμφανίζει διάβρωση μετά από βροχή, τι θα πάθαινε σε έναν βαρύ χειμώνα στην κεντρική Ευρώπη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως η Tesla βάζει χέρι στα λεφτά άλλων εταιρειών;
Το Cybertruck προκαλεί νέο «πονοκέφαλο» στο Μασκ!
Αμφιβολίες για το πόσο ασφαλές είναι το Tesla Cybertruck (+video)