Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδικές εκδόσεις Volkswagen UNITED για το Euro 2020

Ελλάδα 12:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδικές εκδόσεις Volkswagen UNITED για το Euro 2020

ΝΕΑ

Ειδικές εκδόσεις Volkswagen UNITED για το Euro 2020

ΝΕΑ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την UEFA για την χορηγία του Euro 2020 η Volkswagen παρουσιάζει τη νέα έκδοση UNITED για την γκάμα της

Advertisement
Advertisement

Το πάντρεμα του πιο δημοφιλούς σπορ στον πλανήτη με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως είναι απόλυτα φυσικό να συνοδεύεται από ενδιαφέροντα νέα. Ένα από αυτά είναι πως η Volkswagen ως χορηγός του UEFA Euro 2020 δημιούργησε μια εξειδικευμένη νέα έκδοση με την ονομασία UNITED.

Οι εκδόσεις UNITED θα προσφέρονται σχεδόν στο σύνολο της γκάμα της Volkswagen, ξεκινώντας από το μικρό up! και φθάνοντας μέχρι το Tiguan. Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά στοιχεία είναι της έκδοσης UNITED είναι η σκούρα μπλε απόχρωση Atlantic Blue Metallic σε συνδυασμό με μαύρες ζάντες αλουμινίου. Επιπλέον στο εσωτερικό το μοτίβο των επενδύσεων έχει δημιουργηθεί ειδικά για την συγκεκριμένη έκδοση ενώ το λογότυπο UNITED αποτελεί μέρος του διάκοσμου.

Advertisement
Advertisement

Για όσους μάλιστα είναι λάτρεις του πλούσιου εξοπλισμού η Volkswagen έχει δημιουργήσει και την έκδοση UNITED Plus η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μεγαλύτερες ζάντες, το πλήρως ψηφιακό πίνακα στα μοντέλα που αυτός διατίθεται, καθώς και τα πιο προηγμένα συστήματα πολυμέσων που προσφέρονται σε κάθε μοντέλο. Επιπλέον το πακέτο UNITED Plus μπορεί να συνδυαστεί και με τα εξωτερικά στοιχεία του πιο σπορτίφ πακέτου R-Line για όσους αναζητούν περισσότερο δυναμισμό στην εικόνα του αυτοκινήτου τους.