Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ίδια τιμή με το Tiguan το νέο VW ID.4

Ελλάδα 5:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ίδια τιμή με το Tiguan το νέο VW ID.4

ΝΕΑ

Ίδια τιμή με το Tiguan το νέο VW ID.4

ΝΕΑ

Η Volkswagen ετοιμάζεται να παρουσιάσει επισήμως το νέο μοντέλο της οικογένειας ID, το ηλεκτρικό crossover ID.4 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θέλει να διατηρήσει το κόστος στα επίπεδα του Tiguan.

Advertisement
Advertisement

 

Η VW ετοιμάζεται πυρετωδώς να προσαρτήσει στη γκάμα της ένα ακόμα ηλεκτρικό αυτοκίνητο της «οικογένειας» ID. Με την crossover πρόταση, είναι προφανές πως η διάθεση της VW είναι να κάνει με το «καλημέρα» τη διαφορά στις ηλεκτρικές προτάσεις της αγοράς. Με το ID.4 η Γερμανική εταιρεία θέλει να προλάβει τις εξελίξεις και να είναι η πρώτη εταιρεία που θα προσφέρει κάτι αντίστοιχο και όπως αποκαλύφθηκε από επίσημα χείλη, με κόστος που θα είναι ανάλογο του Tiguan (έστω, κάποιων εκδόσεών του).

Advertisement
Advertisement

Ο Scott Keogh, που είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας στις ΗΠΑ, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του συγκεκριμένα, πως αποτελεί στόχο για την VW να μείνει το κόστος σε επίπεδα ανάλογα του Tiguan. «Αυτή είναι η καλύτερη προσέγγιση αν θέλουμε να κάνουμε άνοιγμα στην αγορά με προοπτική αυξημένης παραγωγής και πωλήσεων». Αξίζει να αναφέρουμε πως στις ΗΠΑ, το Tiguan ξεκινά από τα 25.290 δολάρια (22.877€)- κάτι που αυτόματα βγαίνει εκτός κάδρου και μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουμε τις «αντιστοιχίες» στις ακριβότερες εκδόσεις του μοντέλου. Το ID.4 ετοιμάζεται από την Volkswagen για επίσημη παρουσίαση, το Φεβρουάριο του 2020.

Advertisement