Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είχαν «σηκώσει» δεκάδες ηλεκτρικά ποδήλατα, scooters και πατίνια!

Ελλάδα 12:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Είχαν «σηκώσει» δεκάδες ηλεκτρικά ποδήλατα, scooters και πατίνια!

ΝΕΑ

Είχαν «σηκώσει» δεκάδες ηλεκτρικά ποδήλατα, scooters και πατίνια!

ΝΕΑ

Πάνω από 78 ηλεκτρικά οχήματα είχαν αφαιρέσει οι τρεις συλληφθέντες από επιχείρηση στην περιοχή του Ευόσμου.

Advertisement
Advertisement

Μια ακόμη επιτυχία σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης καθώς εξιχνίασε την κλοπή δεκάδων ηλεκτρικών δίκυκλων οχημάτων και συνέλαβε τρία άτομα.

Μάλιστα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να αποδώσουν στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης μέρος των αφαιρεθέντων οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους τα ξημερώματα της 23ης Νοεμβρίου διέρρηξαν επιχείρηση εμπορίας ηλεκτρικών μοτοποδηλάτων στην περιοχή του Ευόσμου και αφαίρεσαν 78 ηλεκτρικά δίκυκλα οχήματα (μοτοποδήλατα, πατίνια, ποδήλατα), καθώς και 10 ηλεκτρικές μπαταρίες, συνολικής αξίας 60.000 ευρώ περίπου.

Η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην ταυτοποίηση των δραστών ηλικίας 22, 25 (άντρες) και 46 (γυναίκα) ετών.

Advertisement

Κατόπιν με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση στην περιοχή του Ευόσμου, κατά την οποία εντόπισαν και συνέλαβαν τους προαναφερόμενους δράστες, ενώ στο πλαίσιο ερευνών τόσο σε οικίες, όσο και στη γύρω περιοχή, βρέθηκαν συνολικά 28 αφαιρεθέντα ηλεκτρικά οχήματα και 1 μπαταρία, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Advertisement

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες συλλήψεις οδηγών αυτοκινήτων-κινητών ηχείων με… ρόδες!
«Πιτσιρικάδες» έκλεβαν καταλύτες αυτοκινήτων στο Χαλάνδρι!
«Πρωτιά» της Ελλάδας στις κλοπές αυτοκινήτων στην ΕΕ – Ποια αυτοκίνητα προτιμούν;