Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ξεχωριστή Ferrari SF90 Spider Bianco Courmayeur

Ελλάδα 21:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ξεχωριστή Ferrari SF90 Spider Bianco Courmayeur

ΝΕΑ

Η ξεχωριστή Ferrari SF90 Spider Bianco Courmayeur

ΝΕΑ

Αναμφίβολα, όταν λέει κάποιος τη λέξη Ferrari, αφενός “γεμίζει” το στόμα του, αφετέρου αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για κάτι ξεχωριστό.

Advertisement
Advertisement

Κάποιες Ferrari όμως είναι πιο ξεχωριστές από κάποιες άλλες και για αυτόν ακριβώς τον λόγο γράφουμε αυτή τη στιγμή.

Η εικονιζόμενη δεν είναι μια φωτογραφία για την αγορά του NFT, αλλά μία ιδιαίτερη γραφική διακόσμηση για ανθρώπους με μεγάλα πορτοφόλια. Αυτή η εμφάνιση προσφέρεται στη SF90 Stradale, καθώς και στην 812 Competizione και την Aperta.

Εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε αγορά, τότε θα πρέπει να γνωρίζεται ότι η ονομασία της είναι Bianco Courmayeur και συνδυάζει τη λευκή με τη μπλε απόχρωση, δημιουργώντας μια μοναδική αντίθεση. Οι ειδικοί της Ferrari αναφέρουν ότι αυτή η απόχρωση περικλείει την παγωμένη καθαρότητα του χιονιού και οι μπλε “λάμψεις” χαρίζουν ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρουμε ότι η συλλογή που είναι αφιερωμένη στην επέτειο του Cavalcade περιλαμβάνεται από 5 διαφορετικές διαμορφώσεις. Αυτή που βλέπουμε τώρα είναι η τέταρτη.

Advertisement
Advertisement

Όπως και οι προηγούμενες 3 εκδοχές λοιπόν, η SF90 Spider Bianco Courmayeur είναι η πιο… διακριτική και προσφέρεται μέσω του τμήματος Ferrari Tailor Mode, που βρίσκεται στο Maranello και έχει αναλάβει τις ειδικές παραγγελίες της ιταλικής φίρμας. Στο πλαινό μέρος έχει κολληθεί το νούμερο 39, ενώ στις πόρτες έχουν τοποθετηθεί οι σημαίες της Αμερικής και της Ιταλίας στην πλευρά του οδηγού και του συνοδηγού αντίστοιχα.

Κάτω από το καπό, υπάρχει ο γνώριμος 4.0 twin-turbo V8 κινητήρας, ο οποίος σε συνεργασία με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες, η συνολική απόδοση αγγίζει σχεδόν τους 1.000 ίππους και τα 800 Nm ροπής. Η διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα είναι 340 χλμ./ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Veloqx Fangio είναι η πιο ακραία Ferrari F12 (+video)
Ferrari: Πράσινο φως για την ταινία
Στα σκαριά και οι «έξυπνες» Ferrari!

 

Advertisement