Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η WIND καθιερώνει την απεριόριστη ομιλία

Ελλάδα 22:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η WIND καθιερώνει την απεριόριστη ομιλία

ΝΕΑ

Η WIND καθιερώνει την απεριόριστη ομιλία

ΝΕΑ

Αδιάλειπτη επικοινωνία και πλήρη ελευθερία στη χρήση φωνής της καρτοκινητής.

Advertisement
Advertisement

Η WIND απαντά στην ανάγκη των καταναλωτών για καθολικά απεριόριστη επικοινωνία και για πρώτη φορά δίνει σε όσους  δεν έχουν συμβόλαιο τη δυνατότητα να μιλάνε απεριόριστα με ΟΛΟΥΣ σε όλα τα δίκτυα και ταυτόχρονα να μπορούν να καλύπτουν την αυξημένη ανάγκη τους για χρήση Data. Με σύμμαχο την ποιότητα των δικτύων νέας γενιάς WIND 4G|5G, οι συνδρομητές του νέου F2G UNLIMITED θα απολαμβάνουν αξεπέραστη και απεριόριστη ποιότητα επικοινωνίας.

Η ανάγκη των καταναλωτών για καθολικά απεριόριστη ομιλία, αυξημένες απαιτήσεις σε Internet υψηλών ταχυτήτων και αξιόπιστη κάλυψη παντού ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά λόγω της υγειονομικής κρίσης. Αυτή η ανάγκη είναι ιδιαίτερα εμφανής στις ηλικίες 25-45.

Σε αυτή τη νέα εποχή θα έπρεπε να είναι «αυτονόητο» κάποιος να σερφάρει και να καλεί ελεύθερα -προς όλα τα δίκτυα- είτε έχει συμβόλαιο κινητής είτε έχει καρτοκινητό. Το αυτονόητο όμως δεν ισχύει πάντα, όπως συνέβαινε και μέχρι τώρα στην αγορά της καρτοκινητής η προσφορά ομιλίας ήταν μέχρι 500-600 λεπτά ομιλίας. Ενώ, για να αποκτήσει πραγματικά απεριόριστη ομιλία ο χρήστης έπρεπε να ακολουθήσει μια χρονοβόρα διαδικασία, παράλληλα να επιλέξει μέσα από ένα πολύπλοκο mix and match πακέτων, να κατανοήσει τις  προϋποθέσεις και τα «ψιλά γράμματα» προκειμένου να εξασφαλίσει αρκετό χρόνο ομιλίας, αλλά όχι απεριόριστο και τελικά όχι με απαραίτητα οικονομικό τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Η WIND απαντά με καθοριστικό τρόπο, με ένα μόνιμο πρόγραμμα και όχι με μία προσφορά, θεωρώντας απαραίτητο να μπορούν να έχουν όλοι ισότιμα αδιάλειπτη επικοινωνία. Με τον μετασχηματισμό του F2G σε F2G UNLIMITED δίνει την ελευθερία στον χρήστη της καρτοκινητής να έχει πραγματικά απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα εξασφαλίζοντάς του την ελευθερία που θέλει.

Χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς περιορισμούς -στο πόσο μιλάει και με ποιο δίκτυο ο καταναλωτής- με πλήρη έλεγχο του κόστους το WIND F2G UNLIMITED είναι το πρώτο πρόγραμμα καρτοκινητής που απελευθερώνει την επικοινωνία προς όλους, προσφέροντας απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα κινητής στην Ελλάδα, χωρίς κανένα περιορισμό και ταυτόχρονα καλύπτει την αυξημένη ανάγκη για χρήση data.

Advertisement

Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να νιώθουν πιο ανεξάρτητοι, αγαπούν τον ψηφιακό κόσμο και θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο του κόστους με έξυπνες επιλογές σε σχέση τιμής και υπηρεσιών που λαμβάνουν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παραγγείλουν ψηφιακά μόνο με ένα click μέσα από το F2G App και στο site του F2G.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεχάστε τα αυτοκίνητα! – Έρχονται τα smartphone με τροχούς
Skoda: Ακριβής διάγνωση του αυτοκινήτου μέσω smartphone
Ποιο σκληρό τετρακίνητο έχει ίδιο γυαλί με… smartphone;