Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η βενζίνη είναι πλέον πολυτέλεια και για τον Cristiano Ronaldo

Ελλάδα 11:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η βενζίνη είναι πλέον πολυτέλεια και για τον Cristiano Ronaldo

ΝΕΑ

Η βενζίνη είναι πλέον πολυτέλεια και για τον Cristiano Ronaldo

ΝΕΑ

Η κρίση με τα καύσιμα στη Βρετανία δεν κάνει εξαιρέσεις. Δεν έχει σημασία αν είσαι ένας απλός πολίτης, ή ο διασημότερος άνθρωπος του Manchester, ο Cristiano Ronaldo.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Βρετανία να αναφέρει πως η κρίση με τα πρατήρια καυσίμων τίθεται υπό έλεγχο, αλλά πολλές αντλίες παραμένουν… άδειες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί αναζητούν μανιωδώς ανοιχτά πρατήρια ή να περιμένουν στην ουρά επί ώρες.

Η κρίση, μάλιστα, φαίνεται πως δεν κάνει εξαιρέσεις, είτε είσαι ένας απλός αυτοκινητιστής είτε ο αστέρας της Premier League. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο superstar της Manchester United, Cristiano Ronaldo, που ίσως αναγκαστεί να περιορίσει τις μετακινήσεις του με τα απαστράπτοντα μοντέλα του.

Όπως αναφέρει η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Mirror, στις 28 Σεπτεμβρίου ο Πορτογάλος «έστειλε» τον προσωπικό του οδηγό να ανεφοδιάσει μια ολοκαίνουρια Bentley Flying Spur αξίας 221.000 δολαρίων. Αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν βάσει σχεδίου.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός του CR7 περίμενε επί 6 ώρες και 40 λεπτά στην ουρά, και μάλιστα, χωρίς κάποιο αντίκρισμα. Διότι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πρατήριο χωρίς να καταφέρνει να τα «ταΐσει» το υπερπολυτελές μοντέλο.

Ο Ronaldo, λοιπόν, ίσως χρειαστεί να παροπλίσει για λίγες μέρες το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του, και να ελπίζει πως τα υπόλοιπα τετράτροχά του έχουν καύσιμο για τις απαραίτητες μετακινήσεις του. Διαφορετικά, ίσως χρειαστεί να δίνει το «παρών» στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, με άλλα Μέσα, ή ακόμα και με τα… πόδια.

Advertisement

Σημειώνεται ότι τόσο ο πρωθυπουργός της χώρας, Boris Johnson, όσο και ο βρετανικός σύνδεσμος πρατηριούχων, εκτιμούν πως η κρίση εκτονώνεται και σύντομα θα επέλθει η κανονικότητα.

Κάτι τέτοιο θα επέτρεπε στον Ronaldo να απολαύσει τις premium υπηρεσίες που προσφέρει η Flying Spur του. Αλλά και τις εξωφρενικές επιδόσεις που χαρίζει ο 6λιτρος twin-turbo W12 των 626 PS/ 900 Nm.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η κορυφαία Bugatti σύντομα στα χέρια του Ronaldo
Brabus 900 Rocket Edition: Το επόμενο αυτοκίνητο του Ronaldo; (+video)
Με τι αυτοκίνητο πήγε ο Cristiano Ronaldo στην προπόνηση της United;