Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota πρωτοπορεί για άλλη μια φορά: «Start Your Impossible Activation»

Ελλάδα 6:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota πρωτοπορεί για άλλη μια φορά: «Start Your Impossible Activation»

ΝΕΑ

Η Toyota πρωτοπορεί για άλλη μια φορά: «Start Your Impossible Activation»

ΝΕΑ

Είναι γεγονός, το πρώτο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα για τους πολύ τυχερούς εργαζόμενους της Toyota, έχει ήδη ξεκινήσει, με τελικό προορισμό μάλιστα το Παρίσι 2024.

Advertisement
Advertisement

Όταν είσαι ο τεράστιος παγκόσμιος κατασκευαστής που ακούει στο θρυλικό όνομα Toyota, η δράση σου δεν περιορίζεται αποκλειστικά στην κατασκευή νέων αυτοκινήτων και σύγχρονων τεχνολογιών.

Αλλά πολύ περισσότερο δε, στην υιοθέτηση μια γενικότερης κουλτούρας-φιλοσοφίας, η οποία έχει ξεκάθαρα στο επίκεντρο ποιον άλλο από τον άνθρωπο, όπως επίσης και την απαραίτητη κοινωνική προσφορά.

Advertisement
Advertisement

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως προέκυψε αυτή η πολλή σημαντική κίνηση της Toyota το τελευταίο χρονικό διάστημα, κερδίζοντας δικαίως τα εύσημα από όλους.

Η φιλοσοφία Start Your Impossible, η οποία σημειώστε πως ταυτίζεται με το πνεύμα της πρόκλησης που υπάρχει στον αθλητισμό, προέρχεται από το όραμα της Toyota για μια συμπεριληπτική κοινωνία όπου όλοι έχουν την ευκαιρία να απελευθερώσουν τις δυνατότητές τους χωρίς όρια.

Επιπρόσθετα, την ίδια στιγμή, από το 2015, η Toyota αποτελεί τον Παγκόσμιο Επίσημο Εταίρο Κινητικότητας της Διεθνούς Ολυμπιακής αλλά και Παραολυμπιακής Επιτροπής και συνεχίζει ακάθεκτη την σπουδαία διαδρομή της προκειμένου να γίνει από ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων, ουσιαστικά ένας αξιόλογος πάροχος μετακίνησης για όλους με περγαμηνές.

Advertisement

Από εκεί και πέρα, με βάση τη φιλοσοφία Start Your Impossible, η Toyota Motor Ευρώπης λάνσαρε με περίσσια υπερηφάνεια το “Start Your Impossible Activation”.

Advertisement

Σε αυτή τη μοναδική και πρωτοποριακή πρωτοβουλία, που πρόκειται να διαρκέσει δύο χρόνια – έως τον Απρίλιο του 2024 – συμμετέχουν 100.000 εργαζόμενοι από 53 συνολικά χώρες.

Οι τυχεροί εργαζόμενοι της Toyota έχουν τη δυνατότητα, μέσω μίας ειδικά διαμορφωμένης εφαρμογής, να αντιμετωπίσουν μια σειρά κοινωνικών, περιβαλλοντικών αλλά και αθλητικών προκλήσεων.

Advertisement

Και φυσικά ακολουθεί γι’ αυτούς τους τυχερούς η έμπρακτη επιβράβευση. Έχουμε και λέμε: Οι νικητές με τις υψηλότερες βαθμολογίες θα λάβουν την απόλυτη ανταμοιβή: Την δυνατότητα παρακολούθησης των Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 από κοντά. Ότι καλύτερο δηλαδή.

Η Toyota είναι δεδομένο πως αποτελεί εκτός από έναν τεράστιο κατασκευαστή, ο οποίος οδηγεί κάθε φορά τις εξελίξεις στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, συνάμα και έναν μεγάλο πόλο ανθρωπιάς, κοινωνικής δράσης και κυρίως, σημαντικής προσφοράς προς το ευρύτερο σύνολο. Γι’ αυτόν και όχι μόνο τον λόγο, της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σχεδόν έτοιμο το «αντι-Tesla Model 3» της Toyota
Είναι αυτό το νέο SUV της Toyota;
Πώς μειώνει τους χρόνους παράδοσης η Toyota;