Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota ετοιμάζει τον αντίπαλο του Qashqai

Ελλάδα 13:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota ετοιμάζει τον αντίπαλο του Qashqai

ΝΕΑ

Η Toyota ετοιμάζει τον αντίπαλο του Qashqai

ΝΕΑ

Η μάρκα αποβλέπει σε 1,4 εκατ. πωλήσεις, κάτι που επιθυμεί να επιτύχει μέσω της διεύρυνσης της γκάμας των SUV μοντέλων της.

Advertisement
Advertisement

Να γεφυρώσει το κενό μεταξύ CHR και RAV4 επιθυμεί η Toyota, κάτι που θα επιχειρήσει να επιτύχει μέσω του λανσαρίσματος ενός μικρομεσαίου SUV.

Ορμώμενη από τη μεγάλη απήχηση που έχει γνωρίσει το CHR στην ευρωπαϊκή αγορά ελέω της ριζοσπαστικής του σχεδίασης και του κινητήριου συνόλου του, η ιαπωνική μάρκα θέλει να… διευρύνει την επιτυχία της και στην αμέσως «επόμενη» κατηγορία.

Στην τελευταία «δεσπόζει» ένα μοντέλο μιας άλλης ιαπωνικής εταιρείας. Ο λόγος για το Nissan Qashqai, που θα λογίζεται ως ο «αντίπαλος» του ολοκαίνουριου, μελλοντικού SUV της Toyota.

Advertisement
Advertisement

Την είδηση περί νέου μοντέλου, επιβεβαίωσε το στέλεχος της εταιρείας, Matt Harrison, σε δηλώσεις του στο AutoExpress. Όπως επισήμανε, η Toyota διακρίνει προοπτικές για ένα μοντέλο σαν το Nissan Qashqai, το οποίο θα είναι μικρότερο από το RAV4 και, ταυτόχρονα, πιο πρακτικό από το CHR.

«Με το CHR έχουμε καταφέρει να κατέχουμε μερίδιο της τάξεως του 8% στην κατηγορία των CSUV. Το μοντέλο επιλέγεται για λόγους, στιλ, σχεδίασης και οδηγικής συμπεριφοράς, και όχι λόγω πρακτικότητας», πρόσθεσε μεταξύ άλλων, ο Harrison.

Advertisement

Επιπροσθέτως, εστίασε στα μελλοντικά σχέδια της Toyota, αναφέροντας πως η εταιρεία αποβλέπει σε 1.4 εκατ. πωλήσεις μέχρι το 2025. Ώθηση στην επίτευξη του στόχου θα συνιστούν δύο ή τρία επιπλέον μοντέλα τα οποία θα διευρύνουν την γκάμα των crossover/SUV.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Toyota GR Yaris: Συγκινητική αφιέρωση 16χρονης στους ήρωες της πανδημίας

20 αυτοκίνητα το λεπτό από VW και Toyota

Advertisement

Hyundai E-GMP: Νέα πλατφόρμα μόνο για τα ηλεκτρικά της