Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota αναβαθμίζει το 4Runner

Ελλάδα 2:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota αναβαθμίζει το 4Runner

ΝΕΑ

Η Toyota αναβαθμίζει το 4Runner

ΝΕΑ

Θέλοντας να διατηρήσει την επιτυχημένη παρουσία του 4Runner, η Toyota αποφάσισε να το φρεσκάρει και να εμπλουτίσει τη γκάμα του με μία νέα έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί για την Toyota ένα από τα μπεστ σέλερ της, κυρίως για την αμερικάνικη αγορά. Για να διατηρήσει το θετικό μομέντουμ, η ιαπωνική εταιρεία αναβαθμίζει το επίπεδο εξοπλισμού και βελτιώνει ορισμένα μηχανικά στοιχεία.

Έτσι λοιπόν, στην ήδη υπάρχουσα γκάμα του Toyota 4Runner προστίθεται η ειδική έκδοση «Trial Special Edition», η οποία θα λανσαριστεί αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ. Βασίζεται στο 4Runner SR5 και διαθέτει σχάρα οροφής της Yakima, ενσωματωμένο ψυγείο 38 λίτρων και ελαστικά για off-road διαδρομές. Το 4Runner Trail Special Edition θα διατεθεί τόσο σε δικίνητη, όσο και σε τετρακίνητη έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, το πιο «σκληροτράχηλο» 4Runner TRD Pro θα προσφέρεται με νέα χρώματα, αλλά και μία σειρά από μικρές αναβαθμίσεις. Αυτές περιλαμβάνουν τις νέας σχεδίασης μαύρες ζάντες TRD, οι οποίες συνδυάζονται με ελαστικά Nitto Terra Grappler και σύμφωνα με την εταιρεία είναι πιο ανθεκτικές στην σκληρή χρήση.

Αλλά ίσως η πιο σημαντική αλλαγή αφορά το νέο κιτ ανάρτησης, που περιλαμβάνει αγωνιστικού τύπου αμορτισέρ 2,5 ιντσών της Fox με internal bypass. Τέλος, όλες οι εκδόσεις του Toyota 4Runner θα διαθέτουν LED φωτιστικά σώματα. Οι τιμές του ανανεωμένου 4Runner στην αμερικάνικη αγορά ξεκινούν από τα 36.430 δολάρια, για τη βασική SR5 4×2, με την κορυφαία TRD Pro να κοστίζει 50.470 δολάρια.

Advertisement

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα πάρω την επιδότηση για το νέο μου ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Καταδικάστηκε αλλά δρα ανενόχλητος ο επιτήδειος έμπορος ΙΧ της Θήβας!

Advertisement

To online σύστημα τίναξε στον αέρα την Υπηρεσία Αξιών του Τελωνείου!