ΝΕΑ

Οι τιμές του νέου Renault Clio E-Tech στην Ελλάδα

Ελλάδα 20:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι τιμές του νέου Renault Clio E-Tech στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Οι τιμές του νέου Renault Clio E-Tech στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης για το ανανεωμένο Clio στην κορυφαία του Ε-Tech Full Hybrid έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Αργότερα θα ανακοινωθούν οι τιμές και για τις υπόλοιπες εκδόσεις του Clio που θα είναι διαθέσιμο με όλους τους κινητήρες: με τον ατμοσφαιρικό 1.000άρη με τους 65 ίππους, με τον turbo 1.000άρη με τους 90 ίππους και τον LPG (υγραερίου) με τους 100 ίππους, καθώς και με τον ντίζελ 1.500άρη με τους 100 ίππους.

Το ανανεωμένο Clio το οδηγήσαμε πριν από περίπου ένα μήνα στις Βρυξέλλες και σας μεταφέραμε τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις.

Στην πλήρως υβριδική έκδοση E-Tech ένας ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1.600 κ.εκ. συνδυάζεται με ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης με αποτέλεσμα η συνολική ισχύς να διαμορφώνεται στους 145 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Το Clio Ε-Tech μπορεί σε αστικές συνθήκες να κινείται έως 80% με ηλεκτρική ενέργεια και να πετυχαίνει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης που σε πραγματικές συνθήκες κυμαίνονται στα 5-6 λίτρα/100 χλμ.

Κάτι πολύ σημαντικό είναι πως το γαλλικό supermini θα συνεχίσει και στην επόμενη γενιά του με εξηλεκτρισμένους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος από τη βασική έκδοση Evolution και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη αφής 7 ιντσών, προβολείς LED, φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας κ.α.

Advertisement

Οι τιμές πώλησης της κορυφαίες έκδοσης του ανανεωμένου Clio, σύντομα και οι τιμές των υπόλοιπων εκδόσεων:

  • Clio E-Tech Evolution 145: 28.670 €
  • Clio E-Tech l Evolution Plus 145: 29.490 €
  • Clio E-Tech Techno 145: 30.260 €
  • Clio E-Tech Esprit Alpine 145: 32.950 €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Renault Clio E-Tech στο Βέλγιο
Συγκριτική δοκιμή: Nissan Juke Hybrid vs Renault Captur E-Tech
Νέο Renault Scenic E-Tech: Στην τελική ευθεία

Advertisement