Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η θηριώδης Mercedes-AMG G63 των 730 ίππων (+video)

Ελλάδα 22:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η θηριώδης Mercedes-AMG G63 των 730 ίππων (+video)

ΝΕΑ

Η θηριώδης Mercedes-AMG G63 των 730 ίππων (+video)

ΝΕΑ

Ακόμα και στην εργοστασιακή μορφή της η Mercedes-AMG G63 είναι ένα ακραία επιβλητικό όχημα που πρακτικά δεν έχει άμεσο αντίπαλο, σκεφτείτε λοιπόν τη εκρηκτικότητα και τον δυναμισμό που έχει η βελτιωμένη έκδοση με 730 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μια δημιουργία της βελτιωτικής εταιρίας Onyx Concept από την Μ.Βρετανία η οποία έχει ασχοληθεί τόσο με την ουσία όσο και με την εμφάνιση. Η βελτιωμένη G63 είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη καθώς είναι εφοδιασμένη με ένα πλήρες πακέτο οπτικής αναβάθμισης που περιλαμβάνει εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές και επεκτάσεις θόλων, πίσω διαχύτη και αεροτομή. Επιπλέον το πακέτο συνοδεύεται από δυο χειροποίητες πλαϊνές εξατμίσεις, από εισαγωγές αέρα στο καπό και από ζάντες 22 ιντσών με ειδική επεξεργασία φινιρίσματος με διαμάντι. Βέβαια ιδανικά η εταιρία θα έπρεπε να έχει ασχοληθεί και λίγο με τα φρένα που παραμένουν τα εργοστασιακά της AMG αλλά μέσα στις τεράστιες πλέον ζάντες δείχνουν κάπως μικρά.

Πάντως πέρα από την επιβλητική εμφάνιση η βελτιωμένη G63 αφήνει με το στόμα ανοιχτό χάρη στην κτηνώδη πλέον ισχύ η οποία φθάνει του 730 ίππους χαρίζοντας της επιδόσεις που μπορούν να κοντράρουν και να προβληματίσουν κορυφαία, καθαρόαιμα supercar. Πάντως όλα αυτά δεν έρχονται χωρίς το ανάλογο κόστος καθώς στο ήδη υψηλότατο κόστος της Mercedes-AMG G63 θα πρέπει να προσθέσετε και περισσότερα από 200.000 ευρώ που κοστίζει το πλήρες πακέτο μηχανικής και οπτικής αναβάθμισης.

Advertisement
Advertisement