Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η τετράθυρη Ford Mustang θα μπορούσε να είναι έτσι

Ελλάδα 15:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η τετράθυρη Ford Mustang θα μπορούσε να είναι έτσι

ΝΕΑ

Η τετράθυρη Ford Mustang θα μπορούσε να είναι έτσι

ΝΕΑ

Η Ford, βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να αποκαλύψει με… συγκεκαλυμμένο τρόπο την τετράθυρη έκδοση της νέας Mustang. Έπειτα από αυτό, το photoshop «πήρε φωτιά».

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες, η Ford δημοσίευσε επίσημα κάποια σκίτσα των ανθρώπων στο Τμήμα Σχεδιασμού της τα οποία έδειχναν μερικές από τις ιδέες τους για τα μελλοντικά πρωτότυπα οχήματά της, κάποια από τα οποία θα μπουν στη διαδικασία παραγωγής.

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβανόταν και η μορφή ενός τετράθυρου οχήματος, το αμάξωμα του οποίου είχε πολύ μεγάλη ομοιότητα με αυτό της Mustang (φωτογραφία κάτω). Αν και δεν ήταν στην προμετωπίδα των σκίτσων, η ύπαρξή του έγινε αντιληπτή, δημιουργώντας μια φημολογία ότι πρόκειται για μια επερχόμενη sedan έκδοση του γνωστού αμερικανικού pony car και sports car.

Advertisement
Advertisement

Με τη σειρά της (η φημολογία), αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κάποιους οι οποίοι χρησιμοποίησαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους ώστε να δημιουργήσουν εικόνες για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η τετράθυρη Mustang.

Ένας από αυτούς είναι και ο επονομαζόμενος «Sugar Design», ο οποίος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram τις δικές του εικόνες για το πώς φαντάζεται το καινούργιο μοντέλο. Όπως μπορούμε να δούμε, το τμήμα του αυτοκίνητου από τη μάσκα ως την κολώνα του (μεγαλύτερων διαστάσεων) παρμπρίζ είναι όμοια με αυτή της Mustang.

Advertisement

Η διαφοροποίηση αρχίζει από εκεί και προς τα πίσω, όπου διακρίνεται μια κομψά διαμορφωμένη οροφή, η οποία σταδιακά μειώνεται ομαλά σε ύψος, δίνοντας το προφίλ ενός τετράθυρου coupe. Ενδιαφέρουσα είναι και η διαμόρφωση στους θόλους των πίσω τροχών, οι οποίοι συμβάλλουν στον σπορ χαρακτήρα τού οχήματος.

Τέλος, ο ίδιος δημιούργησε και την άποψή του για το πώς θα μπορούμε να μοιάζει η νέα Mustang, τόσο στην coupe όσο και στη cabriolet έκδοσή της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με δύο οθόνες στο ταμπλό η βασική Ford Mustang
Ford: Επιστροφή στους αγώνες με τη νέα Mustang
Το «Dark Horse» της Ford θέλει πίστα (+video)