Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Tesla σε άμεση επαφή με τους χρήστες Internet

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Tesla σε άμεση επαφή με τους χρήστες Internet

ΝΕΑ

Η Tesla σε άμεση επαφή με τους χρήστες Internet

ΝΕΑ

Η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών σχεδίων.

Advertisement
Advertisement

Μία νέα πλατφόρμα κοινωνική δικτύωσης με την ονομασία Tesla Engage, ξεκίνησε η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία για να ωθήσει τους καταναλωτές να αναλάβουν δράση προς όφελος των ηλεκτρικών μοντέλων του Elon Musk.

Τα στελέχη από τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας ανέφεραν σε μια ανάρτηση ότι: «Το Tesla Engage είναι μια νέα πλατφόρμα τόσο για την ομάδα δημόσιων σχέσεων της Tesla όσο και για το Tesla Owner’s Clubs. Στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ψηφιακή βάση για όλη τη δουλειά μας και να διευκολύνει τα μέλη της κοινότητας της Tesla να μάθουν τι σκεφτόμαστε, να αναλάβουν ουσιαστική δράση και να παραμείνουμε σε επαφή. Ελπίζουμε να συμμετάσχετε στο εγχείρημα με το να εμπλακείτε», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Ορισμένα από τα ζητήματα που παρουσιάστηκαν στην πλατφόρμα Tesla Engage περιλαμβάνουν ενδεικτικά:

Η αλλαγή στους κανόνες χρέωσης σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης EV στον Καναδά καθώς στην συγκεκριμένη χώρα η χρέωση για τη φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος γίνεται ανά λεπτό ή ώρα. Πολλοί οδηγοί Tesla θέλουν οι χρεώσεις να γίνονται με βάση την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και όχι το χρόνο φόρτισης.

Σε μια άλλη ανάρτηση η εταιρεία καλεί τους κατοίκους της Nebraska να πιέσουν τους τοπικούς αξιωματούχους ώστε να αλλάξουν το νόμο που απαγορεύει στην Tesla και σε άλλους κατασκευαστές να πωλούν οχήματα απευθείας στους καταναλωτές, δηλαδή χωρίς να λειτουργούν αντιπροσωπεία στην Πολιτεία.

Advertisement

Πάντως σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC η πλατφόρμα Tesla Engage αποτελεί κατά βάση μια συνέχεια των διαδικτυακών προσπαθειών οικοδόμησης της κοινότητας χρηστών γύρω από τις δραστηριότητες της εταιρείας για σκοπούς που εξυπηρετούν την πολιτική της εταιρείας.

Να τονίσουμε πως ο αριθμός των θαυμαστών της Tesla είναι πραγματικά αξιοζήλευτος για τις άλλες ανταγωνιστές εταιρείες του κλάδου ενώ επίσης εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή του Elon Musk στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο οποίος μάλιστα δεν διστάζει να πραγματοποιήσει διάλογο ακόμη και με επικριτές της μάρκας.

Advertisement

Επίσης η Tesla ενθαρρύνει τους ιδιοκτήτες να κάνουν δωρεές σε πλήθος φιλανθρωπικών οργανώσεων στην πολιτεία που φιλοξενεί το δεύτερο εργοστάσιο αυτοκινήτων της Tesla και τις εγκαταστάσεις SpaceX Boca Chica.

Οι δωρεές έχουν στόχο να βοηθήσους τους πολίτες στο Texas να ανακάμψουν από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα δίδοντας ένα πρόσθετο πλεονέκτημα στη νεοφερμένη Tesla στην συγκεκριμένη Πολιτεία, να αποκτήσει ένα εξαιρετικό δημόσιο προφίλ…

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Αποκάλυψη: «Μαϊμού» επίσημοι συνεργάτες της Tesla στην Ελλάδα
Ελλάδα: Μανία με τα Tesla…
Elon Musk: Τώρα μπορείτε να αγοράσετε Tesla με bitcoins!