Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Tesla ψάχνει δικηγόρους για τις ΗΠΑ!

Ελλάδα 14:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Tesla ψάχνει δικηγόρους για τις ΗΠΑ!

ΝΕΑ

Η Tesla ψάχνει δικηγόρους για τις ΗΠΑ!

ΝΕΑ

Έχετε σπουδές νομικής φύσεως στο βιογραφικό σας και θα σας άρεσε να εργαστείτε για τον Elon Musk;

Advertisement
Advertisement

Έχετε μία καλή πιθανότητα αρκεί να στείλετε επιγραμματικά τα δυνατά σας σημεία στον Αμερικάνο μεγιστάνα.

Οι δικαστικές περιπέτειες του Elon Musk δεν έχουν τελειωμό, και κάθε τι που λέει ή πράττει, αποτελεί σημείο συζήτησης που φθάνει και μέχρι και στις δικαστικές αίθουσες. Οι μπελάδες οδήγησαν τον ισχυρό άνδρα της Tesla στο να πάρει την απόφαση να συστήσει ισχυρό νομικό τμήμα, που θα αναφέρεται απευθείας σε αυτόν. Όπως λέει ο ίδιος, οι δικηγόροι που θα εργάζονται για αυτόν και την Tesla, θα δίνουν σκληρές μάχες για το δίκαιο τους (μέχρι τελικής πτώσης), ενώ δεν επιδιώκουν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν εις βάρος κάποιου που έχει το δίκιο με το μέρος του.

Advertisement
Advertisement

Στην απόφαση αυτή, βοήθησε το γεγονός ότι το νομικό τμήμα στην Κίνα λειτουργεί ήδη και τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχοντας ήδη λειτουργήσει ως ασπίδα έναντι στις επιθέσεις των media στο πρόσωπο του Musk. Επιπλέον, ένας από τους πρόσφατους μπελάδες, είχε να κάνει με έναν έγχρωμο πρώην υπάλληλο της Tesla που έχασε τη δουλειά του και ζήτησε 130 εκ. ευρώ ως αποζημίωση για απόλυση εξαιτίας φυλετικής διάκρισης. Η έφεση της γνωστής εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων βοήθησε, ώστε να τη γλιτώσει ο Musk με λιγότερα από 15 εκ. ευρώ.

Όχι ότι είναι λίγα, αλλά αν μαζευτούν δεκάδες υποθέσεις, μπορούν να εξοικονομηθούν πολλά εκατομμύρια που θα είναι έξτρα κέρδος μετά τη σύσταση ενός πανίσχυρου νομικού τμήματος σε αμερικάνικο έδαφος. Αν νομίζετε λοιπόν ότι μπορείτε να είστε μέλος αυτής της ομάδας, ο Elon Musk σας ζητά να στείλετε τα δυνατά σας σημεία στο justice@tesla.com.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Άνοιξαν οι παραγγελίες για το Tesla Semi!
Δείτε ένα Tesla Model 3 να… καρφώνεται σε κτίριο (+video)
Ανάκληση Tesla για… απίθανο λόγο!

 

Advertisement