Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Tesla δοκιμάζει ακραία το Semi (+video)

Ελλάδα 21:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Tesla δοκιμάζει ακραία το Semi (+video)

Mobility

Η Tesla δοκιμάζει ακραία το Semi (+video)

Mobility

Μπορεί να έχει κατηγορηθεί για θέματα αξιοπιστίας και ποιότητας αλλά η Tesla δεν παραλείπει να δοκιμάζει σκληρά κάθε νέο της μοντέλο και αυτό φαίνεται στο video που δόθηκε στη δημοσιότητα με το Semi να περνάει από δύσκολα σημεία.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το ηλεκτρικό φορτηγό Tesla Semi να δοκιμάζεται για την αξιοπιστία και την αντοχή του.

Ενώ οι παραδόσεις στους πρώτους πελάτες έχουν ήδη ξεκινήσει, η Tesla επέλεξε τώρα να δώσει στη δημοσιότητα ένα video όπου φαίνεται το Semi να περνά από δύσκολες καταστάσεις στο πλαίσιο δοκιμών του σε προσομοίωση πραγματικών συνθηκών. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια «σύνθεση» εικόνων από διάφορα video που έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές της εξέλιξης του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Σε κάποια πλάνα φαίνεται πως ο ηλεκτρικός τράκτορας είναι στα πρώτα στάδια της εξέλιξής του, ενώ σε κάποια άλλα, εμφανίζεται η τελική μορφή του Semi. Όπως και να έχει, η Tesla ακόμα και τώρα, δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ορισμένα στοιχεία για το μοντέλο, όπως είναι η διάρκεια της εγγύησης, το βάρος αλλά και το τελικό κόστος για την απόκτησή του.

Τα παραπάνω δεν μπορούν να θεωρηθούν παραλείψεις, καθώς το μοντέλο απευθύνεται σε επαγγελματίες και εταιρείες, οπότε και υπό αυτές τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να υπάρχουν τα στοιχεία αυτά για να μπορεί να προγραμματιστεί η αγορά, η συντήρηση αλλά και να προκύψει το πλάνο απόσβεσης για την επένδυση.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λάθη του Musk που μπορεί να φέρουν το τέλος της Tesla
Οριστικό! Έτσι γίνεται «πολιτικό» το υπηρεσιακό δίπλωμα
Στον «πάγο» η συνεργασία Mercedes-Benz και Rivian

 

Advertisement