Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Tesla αναβαθμίζει το περίεργο τιμόνι της

Ελλάδα 20:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Tesla αναβαθμίζει το περίεργο τιμόνι της

ΝΕΑ

Η Tesla αναβαθμίζει το περίεργο τιμόνι της

ΝΕΑ

Η Tesla υπόσχεται καλύτερα υλικά στο κακής ποιότητας τιμόνι των Model S και Model X.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla μπορεί για πολλά στοιχεία στα αυτοκίνητά της να περηφανεύεται, αλλά σίγουρα ένα από αυτά δεν είναι η ποιότητα κατασκευής. Είναι αμέτρητες οι περιπτώσεις ιδιοκτητών Tesla που έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες με φθαρμένα υλικά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δείχνοντας ότι η αμερικανική μάρκα έχει ακόμα δουλειά σε αυτόν τον τομέα.

Ένα από τα πιο συχνά θέματα που προκύπτουν στα Tesla Model S και Model X είναι η φθορά στο τιμόνι. Το ήδη πολύ περίεργο κοφτό τιμόνι που έχει επιλέξει η Tesla να τοποθετήσει στα μοντέλα της μετά από λίγο καιρό εμφανίζει φθορές με την επιφάνειά του να διαλύεται σταδιακά. Η εταιρεία σε πολλές περιπτώσεις αντικαθιστούσε το τιμόνι με καινούριο για να ευχαριστήσει τους πελάτες, αλλά η δυσαρέσκεια ήταν εμφανέστατη στους οδηγούς.

New improved Yoke coming July 2023
by u/Global_Chaos in teslamotors

Advertisement
Advertisement

Η Tesla λοιπόν φαίνεται πως δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα καθώς υπόσχεται ότι θα αναβαθμίσει τα υλικά κατασκευής του τιμονιού. Σύμφωνα με μια ενημέρωση που δέχτηκε δυσαρεστημένος πελάτης, η Tesla – μέσω της Spokane-Liberty Lake Tesla Service – αναφέρει ότι ένα νέο τιμόνι με καινούρια υλικά θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2023.

Advertisement

Μένει να αποδειχτεί αν όντως το μήνυμα που έλαβε ο πελάτης της Tesla είναι αληθινό ή είναι απλά fake. Πάντως η εταιρεία και στο παρελθόν έχει υποσχεθεί αναβαθμισμένα υλικά στο τιμόνι, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα μείωση τιμών από την Tesla!
Τι σχέση έχει η Tesla με την Lada;
Η Tesla θα καταργήσει τα 12 Volt